Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düz mantığa yoralim. Luffy nin normal vuruşu Pasifistayi tekledi. 2 yil oncesinde tüm tayfa event yapmışlardır pxe. Red Hawk o yumruktan 10 kat güçlü desek ve Dofta o darbe ve belkide ondan daha güçlü bir darbe daha alipta hicbirsey olmamış gibi ayaktaysa bu adam serinin dayanillilik konusunda zirvelerinden biridir. Meyve zaten op haki uçmuş gitmiş fiziksel güç keza öyle. Eğer luffy bu adamı 1 v1 de alırsa amiral seviyesinde dir demektir.Dof çok handikapa sahip simdiden ama yinede bu adami luffy nasıl durdurarak merak konusu tek basina

Düz mantığa yoralim. Luffy nin normal vuruşu Pasifistayi tekledi. 2 yil oncesinde tüm tayfa event yapmışlardır pxe. Red Hawk o yumruktan 10 kat güçlü desek ve Dofta o darbe ve belkide ondan daha güçlü bir darbe daha alipta hicbirsey olmamış gibi ayaktaysa bu adam serinin dayanillilik konusunda zirvelerinden biridir. Meyve zaten op haki uçmuş gitmiş fiziksel güç keza öyle. Eğer luffy bu adamı 1 v1 de alırsa amiral seviyesinde dir demektir.Dof çok handikapa sahip simdiden ama yinede bu adami luffy nasıl durdurarak merak konusu tek basina
o mantıkla bir yere varamassın movie Z de franky yeni pacifistalardan 5 6 tanesini indiriyor o zaman franky seviyesi hakkında ne diyeceğiz[YOUTUBE]H3ugw6YXYNE[/YOUTUBE]

Moviede luffy shikiyi alıyor. Mangayı baz alsak daha mantıklı.
aynı filmi baz alarak Z nin kolunu kesen 7. shici diyebiliyoruz.Sonra Z kizaru ve aokiji'nin hocası falanmışta diyoruz neyse bunun pek önemi yok zaten. Özetle pacifistalar güç kıyasında hic bir yeri onu demeye çalıştım ben orada belli seviye üstündeki herkes pacifistaları tekliyor. Bu seviyeninde öyle yüksek olmasına gerek yok.

Aynen Dof şu an çok yaralı :D Yahu gerçekten Dof'un kötü yaralandığını mı düşünüyorsun ?
Hahaha hocam demiştik dimi çok sürmedi bak , doflamingo ağır yaraliydi diyecekler diye :D o zaman 'daha' ağır yarali wb akainuyu bazlama gibi açtı üstüne marinefordu yıktı helal olsun :D allah için su vs bittikten sonra saglam dof> luffy falan demeyin

Law"ın injection tekniğinden bi şeyler çıkacak.Kesin zehirledi Doffy la.Kobra zehri sürmüştür kılıcın ucuna :hhh:

Ben ise bu vs ye hala 1v1 diyenlere gülüyorum. Dofun tayfa bizim tayfayi Dofta luffyyi suan için eşit şartlarda harcar. Dof Marco ayarı bir adam bence çok hafife alınıyor.

Ben ise bu vs ye hala 1v1 diyenlere gülüyorum. Dofun tayfa bizim tayfayi Dofta luffyyi suan için eşit şartlarda harcar. Dof Marco ayarı bir adam bence çok hafife alınıyor.
Lel Dof'a da küçümseniyor denildi, ayıp:D
Lakin ilk cümlene katılıyorum, Law önemli işler yaptı Dof karşısında. Ve arkadaşların ısrarla üstünde durduğu ''injection tekniğinden'' bir şeyler çıkabilir zaten çıkarsa olay bitmiştir.
Birde yakışmıyor o avatar o isme, @Sovereing adlı arkadaşımız avatar yapma konusunda baya hevesli rica edersen güzel bi Lucci avatarı çakar sana.

Kral haki ile ilgili bir power up gelebilir Luffyye. Ya valla içim gidiyor bu villaini luffy harcayacak diye :( belkide en sağlam oluşturulmuş karakterdi serideki. Şimdi croc lucci gibi ezik muamelesi görcek çoğu kişiden.
Boşta kalmasın diye koydum. ) Teşekkürler tavsiye için.

aynı filmi baz alarak Z nin kolunu kesen 7. shici diyebiliyoruz.Sonra Z kizaru ve aokiji'nin hocası falanmışta diyoruz neyse bunun pek önemi yok zaten. Özetle pacifistalar güç kıyasında hic bir yeri onu demeye çalıştım ben orada belli seviye üstündeki herkes pacifistaları tekliyor. Bu seviyeninde öyle yüksek olmasına gerek yok.
7. Shichibukai'nin kol kesmesi, film zamanından önce oluyor. Zephyr, o kişilerin hocalığını da filmden önce yapmış. Adamın hikayesinin öncesi, ana seri ile bağlantılı. Yani iddia ettiğin şeyler, zaten filmde değil öncesine oluyor. Zephyr, Ain ve Binz, resmi olarak Denizci kayıtlarında olan kişiler.

Senin kafayla olaya bakarsak; Shiki, Roger ile savaşmamış, Sengoku ve Garp ile hiç karşılaşmamış ve Impel Down'dan kaçmamış oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık