Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zevk almayi bildi ama Cehennemden :D. Okama kıyafetleriyle gördük reyizi :( gel yol yakından vazgeç. Rob lucci time Skip Sonrasi sanji den üsttedir belki. Kapim herkese açık. Hem gidici gibi sanji hadi bigmamdan kurtuldu bu sansla Yıldırım falan çarpmazsa iyi raftele varmadan :(
.

O değil de, şimdi Dof Law'dan kılıç yeyince Squardo'dan kılıç yemiş WB'ye döndü. Luffy ile kapışıp da kaybederse hala Luffy yendi diyenler çıkar mı acaba, merak ettim :S

O değil de, şimdi Dof Law'dan kılıç yeyince Squardo'dan kılıç yemiş WB'ye döndü. Luffy ile kapışıp da kaybederse hala Luffy yendi diyenler çıkar mı acaba, merak ettim :S
Direkt Luffy yendi diyeceğim savcım. :ehe:
Şaka bir yana teke tek dövüş olmaktan çıktı bu olay artık.Aksini ümit ediyordum ama 2 vs 1 yaşanıyor ne yazık ki.

Alpamis

Squardo'nun kılıcını yeseydi ölmüştü şu an Dof :D Ayrıca Luffy'de darbeler aldı. Dof vs atabileceği en iyi en sağlam şekilde vs sine başlıyacak. Luffy tek yenerse Dof'u layıkıyla yenmiştir.

Squardo'nun kılıcını yeseydi ölmüştü şu an Dof :D Ayrıca Luffy'de darbeler aldı. Dof vs atabileceği en iyi en sağlam şekilde vs sine başlıyacak. Luffy tek yenerse Dof'u layıkıyla yenmiştir.
O boyutla alakalı. WB de Law'ın kılıcını yese sinek ısırığı etkisi yapardı muhtemelen. O yüzden 10 metrelik adama 5 metrelik kılıç, 3 metrelik adama da 1 metrelik kılıç sokturdu mangaka. :)

Alpamis

O boyutla alakalı. WB de Law'ın kılıcını yese sinek ısırığı etkisi yapardı muhtemelen. O yüzden 10 metrelik adama 5 metrelik kılıç, 3 metrelik adama da 1 metrelik kılıç sokturdu mangaka. :)
Aynen Dof şu an çok yaralı :D Yahu gerçekten Dof'un kötü yaralandığını mı düşünüyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık