Sanji reyizi yaşatmak gibi bir misyon edindim kendime.Aynen ondan Avatar şahaneeeee
Sanji reyizi yaşatmak gibi bir misyon edindim kendime.Aynen ondan Avatar şahaneeeee
Sanji reyiz avatarda baya kanlı canlı O anı yaşamış ya, bundan sonra yaşamasa da olur onun içinSanji reyizi yaşatmak gibi bir misyon edindim kendime.
Her şeyi hak ediyor o.2 yıl cehennemde yaşadı ne de olsa.Sanji reyiz avatarda baya kanlı canlı O anı yaşamış ya, bundan sonra yaşamasa da olur onun için
Direkt Luffy yendi diyeceğim savcım.O değil de, şimdi Dof Law'dan kılıç yeyince Squardo'dan kılıç yemiş WB'ye döndü. Luffy ile kapışıp da kaybederse hala Luffy yendi diyenler çıkar mı acaba, merak ettim :S
Luffy'nin o gazla Dof ve Trebol'u aldığını düşünsene.O değil de, şimdi Dof Law'dan kılıç yeyince Squardo'dan kılıç yemiş WB'ye döndü. Luffy ile kapışıp da kaybederse hala Luffy yendi diyenler çıkar mı acaba, merak ettim :S
Squardo'nun kılıcını yeseydi ölmüştü şu an Dof Ayrıca Luffy'de darbeler aldı. Dof vs atabileceği en iyi en sağlam şekilde vs sine başlıyacak. Luffy tek yenerse Dof'u layıkıyla yenmiştir.O değil de, şimdi Dof Law'dan kılıç yeyince Squardo'dan kılıç yemiş WB'ye döndü. Luffy ile kapışıp da kaybederse hala Luffy yendi diyenler çıkar mı acaba, merak ettim :S
O boyutla alakalı. WB de Law'ın kılıcını yese sinek ısırığı etkisi yapardı muhtemelen. O yüzden 10 metrelik adama 5 metrelik kılıç, 3 metrelik adama da 1 metrelik kılıç sokturdu mangaka.Squardo'nun kılıcını yeseydi ölmüştü şu an Dof Ayrıca Luffy'de darbeler aldı. Dof vs atabileceği en iyi en sağlam şekilde vs sine başlıyacak. Luffy tek yenerse Dof'u layıkıyla yenmiştir.
Aynen Dof şu an çok yaralı Yahu gerçekten Dof'un kötü yaralandığını mı düşünüyorsun ?O boyutla alakalı. WB de Law'ın kılıcını yese sinek ısırığı etkisi yapardı muhtemelen. O yüzden 10 metrelik adama 5 metrelik kılıç, 3 metrelik adama da 1 metrelik kılıç sokturdu mangaka.