Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuro'da ve diğer arc. larda gördüğümüz şey olucak. Nakamasına değersizmiş gibi davranan kaptanlar veya belamy durumda olanlar, işte saygısını sundugu kişi tarafından ezilip dövülmek gibi. Bu türlü olaylar karşısında luffy çok sinirlenir ve koparma, silkmede rekorlar kırar. Bellamy dof'a gidecek. Yanı en azından luffy için, onun sinirlenmesi için bir yem olacak. Sümüklünün orada bekleyip karışmaması beni düşündürüyor.
Cp 0 hakkında ise bende olumsuz düşünüyorum. Dof'un hayrına iş yapmayacaklar. Eğer doffy kaybederse ümüğüne ilk Cp 0 çöker. Oradaki savaşın sonucunu bekleyecekler. Luffy'e yardımcı olacaklarını da sanmıyorum. Amiral gibi beklemedeler. Eğer Hükûmet doffy zaferini kendi üstlerine alırsa, kaido bizimkileri hedef almayabilir. Gelecek bölüm pek beklentim yok, tahminlerimizin tutacağından eminim.
Tüm olaylar bizim tayfanın üstüne kalsın ki hem ödüller tavan yapsın hem de bizimkilerin başı daha çok belaya girsin.:ehe: Ayrıca tayfa daha da ünlenmiş olur böylece.

RıZor

Oda ters kose yaptiracak bence. Saldiri luffye gidecek. Odanin herkesin bekledigi seyi yaptigi gorulmedi pek. luffy saldiriyi karsilamayip kabullenebilir bile. Odanin ne yapacagi belli olmaz.
dediğini düşünüyorum. Bana makul gelmiyor. Ama dediğin çıkarsada pek saşırmam. Yanlış düşündüğüm çok konu oldu, buda olsun dert değil :) Belkide Bellamy luffy'e saldırır ve pert olur. Doffy onun bu haliyle dalga geçer ve bizimki yine sinirlenir.
Ama ben bahsımı doffy'nın üstüne gidecek diye oynuyorum.

Tüm olaylar bizim tayfanın üstüne kalsın ki hem ödüller tavan yapsın hem de bizimkilerin başı daha çok belaya girsin.:ehe: Ayrıca tayfa daha da ünlenmiş olur böylece.
evet senin dediğin gibi olması daha iyi. Ben alabasta olayından etkilendiğim için böyle bir şey yazdım. Sonuçta Dressrosa'da olan olayların Hasır şapka adaletinden gelmesi mi daha iyi gözükür. Yoksa Cp 0 veya Marine'nin adaleti olarak görünse mi?

Graykhan

Moriayla anlaşma yaptı bence köle niyetine çalıştırıyor.Absalomda onun yerini arıyor gazetecilik yapıyor ittifakla ilgili bu arada.
Şu punk hazardda gördüğümüz donmuş mahkumlar Moria kullansın diye hazırlanmış olabilir.Tabii Dof hükümete yalan söylediyse bu söylediklerim geçerli.
Öncelik ben çok öncelerden beri Luffy ve law işin içine girmeden önce ,Dof un Kaido nun arkasından planlar yaptığı varsayımı üzerinde duruyorum. Smile ticarettindan yararlanıp Kaidou ve tayfasında bir zayıflık yaratıp onu indirmek gibi. Eğer böyle bir durum varsa Dof; Moria yı Kaidou ya karşıya kullanmak için ordan kaçırmış olabilir sonuçta, Moria nın Kaidou ya onlan kinini ve yetenekleri kullanmak çok yararına olacaktır. Bazı arkadaşların dediği gibi Kaidou nun Moria yı öldürme emre vermesi ihtimali bana düşük geliyor önceden feci şekilde yendiği tüm tayfasını öldürğü kişi için neden öyle bir emir versin ki gereksiz olur biraz.

Sanki Oda 800e uzatmak için boş sayfalar çiziyor gibime gelmişti geçen hafta veya ondan önceki haftalarda. 800 de bizi büyük sürprizler bekliyor sanırım. Yeni ödüller kaido nun tipi,yeni dünyadan kareler falan. Bu arada Shogunun kaido nun ilk adamı ve kadın çıkmasını bekliyorum. Op ve iskambil kağıtları teorisi vardı. Queenin Samuray adası kraliçesi olmasi muhtemel. Dünyanın belkide en iyi 2. Kılıç ustası. Yakışır be kaido abimizin tayfaya :D

BLacK

Arkadaşlar bu Trebolun arkadasında bağlı bir insanmı var ? Sizce Corasan olabilirmi o ?

Bu adada sanji gözükmediği için wanted posterindeki resmide fiyatı da değişmez dof usopu 5 yıldız göstermesinden dolayı fiyatı sanjiyi geçer chopper ve sanji yine delirir :flaugh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık