Bu dofy Moria'yı ne yaptı orası da muamma. Kendi adamımı yaptı yoksa Kaido'ya hoş görünmek için mi verdi?
Moriayla anlaşma yaptı bence köle niyetine çalıştırıyor.Absalomda onun yerini arıyor gazetecilik yapıyor ittifakla ilgili bu arada.Bu dofy Moria'yı ne yaptı orası da muamma. Kendi adamımı yaptı yoksa Kaido'ya hoş görünmek için mi verdi?
Bu sahnenin ne olduğu daha tam belli değil yalnız hem gerçek olsa bile Toriko evreninde o haldeki bi karakter tamamen sağlıklı bir şekilde iyileştirilebilir bi kılıf bulur mangaka o yüzden rahat rahat katliam yapıyor bu konuda diğer serilerle kıyaslanmamalı benceYalnız böyle bir şeyin olmasını çok isterdim. En azından Doffy, Law'a yapsaydı çok yerinde olurdu. Ancak Oda o kadar ileri gidemiyor ve çizdiği karakterine kıyamıyor.
Ben kıyasa girmiyorum yada sahnenin genjutsu/ilizyondan öte olduğunu düşünmüyorum ama böyle bir vs sonucu görmek isterim. Korsan aleminde kan yerine gözyaşı, deniz savaşı yerine ülke savaşları var. İster istemez bazı noktalar tam tatmin edici olmayabiliyor, bende bu hususu ifade etmek için yazdım.Bu sahnenin ne olduğu daha tam belli değil yalnız hem gerçek olsa bile Toriko evreninde o haldeki bi karakter tamamen sağlıklı bir şekilde iyileştirilebilir bi kılıf bulur mangaka o yüzden rahat rahat katliam yapıyor bu konuda diğer serilerle kıyaslanmamalı bence
Ahahahahaha sen böyle deyince aklıma şu sahne geldi lan, keşke Law da böyle yapıp devam etse.Bu sahnenin ne olduğu daha tam belli değil yalnız hem gerçek olsa bile Toriko evreninde o haldeki bi karakter tamamen sağlıklı bir şekilde iyileştirilebilir bi kılıf bulur mangaka o yüzden rahat rahat katliam yapıyor bu konuda diğer serilerle kıyaslanmamalı bence
Savaşta öldü yazıldı ama ceset filan yok. Önceden Kaido ile savaştığı için Moria'yı verme ya da farklı planlar içerisinde kullanma lüksü var. Adam Croco'ya bile gel birlikte çalışalım dediyse her şey beklenir bu Dofy'den.Moriayla anlaşma yaptı bence köle niyetine çalıştırıyor.Absalomda onun yerini arıyor gazetecilik yapıyor ittifakla ilgili bu arada.
Şu punk hazardda gördüğümüz donmuş mahkumlar Moria kullansın diye hazırlanmış olabilir.Tabii Dof hükümete yalan söylediyse bu söylediklerim geçerli.