Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi luffy normal şartlarda dofu yenemez. Law un kol koptu görcek + power , Bellamy +power yine yenemez son bir şey daha olan usopp lazım oda oraya gelemez. Büyük ihtimal dof arkadaşlarını gebertmeye gidiyorum dediği zaman bellamy ayağa kalkacak gel hele gel gel diyecek senin rakibin benim sonra luffy kalkacak +power bi de D. +power yener heralde böyle :/

Şimdi luffy normal şartlarda dofu yenemez. Law un kol koptu görcek + power , Bellamy +power yine yenemez son bir şey daha olan usopp lazım oda oraya gelemez. Büyük ihtimal dof arkadaşlarını gebertmeye gidiyorum dediği zaman bellamy ayağa kalkacak gel hele gel gel diyecek senin rakibin benim sonra luffy kalkacak +power bi de D. +power yener heralde böyle :/
Abi o gazla Dof'u öldürür sonra Moriah'a dirilttirir bir daha öldürür.

Mariah acaba Luffyye Kaido yu indirmeye çalışırken destek olur mu? Şuanki luffy yi Nightmare moda soksa kaido ya tek yürür :D

Abi baksana Luffy'nin aldığı power uplara adamlar tayfanı öldüreceğim diyor. Burada direk, tayfasından biri gibi gördüğü Law'ın kolunu alıyor. Bu power upla Luffy, Law'la arasını açar.
Lucci ile yaptığı vs yi hatırla. Nami diyor robin yalan söylediğini öğrendikleri zaman güçleri sınır tanımayacak ama yine de dayak yiyor :/ Dof aşırı güçlü.

Mariah acaba Luffyye Kaido yu indirmeye çalışırken destek olur mu? Şuanki luffy yi Nightmare moda soksa kaido ya tek yürür :D
Luffy o halde Kaido ile karşılaşırsa ortaya şöyle bir görüntünün çıkması lazım.
Ama ne yazık ki bu seri One Piece, 99 defa yenilir sonuncuda birisinin gözyaşlarını duyup indirir Kaido'yu Luffy. :(

Luffy o halde Kaido ile karşılaşırsa ortaya şöyle bir görüntünün çıkması lazım.
Ama ne yazık ki bu seri One Piece, 99 defa yenilir sonuncuda birisinin gözyaşlarını duyup indirir Kaido'yu Luffy. :(
Yalnız böyle bir şeyin olmasını çok isterdim. En azından Doffy, Law'a yapsaydı çok yerinde olurdu. Ancak Oda o kadar ileri gidemiyor ve çizdiği karakterine kıyamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık