Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellamy sırtlan lakabını sonuna kadar hak ediyor , bu kadar sinsi ve karaktersiz bir adam olur. Bu adamı tayfaya yakıştıranları anlamakta güçlük çekiyorum. Punkhazarda Law sadece bacak monte etmişti kesilen kolunuda monte eder herhalde. Shanks , Aokiji ve Elmas Jozu için Water Law bir umut ışığıdır. Onların hayır duasını alarak yeni dünyada sağlam bir çevre yapabilir. Luffy'den ilki gibi epik bir yumruk geleceğini düşünmüyorum vicdanlı çocuktur daha yüksek ihtimal bir şekilde etkisizleştirip Dof'a odaklanacağı kanısındayım.Şubatta asker olacaz hala Sanjinin yüzünü göremedik bu gidişlede göremeyeceğiz herhalde.
Law ın insan kolu takabileceğini sanmıyorum, yani taksa bile cesetten alır takar ki bu da ne kadar etkili olur. Kinemon, Luffy'e yapıştıgında bağımsız hareket edebiliyordu.

Forumda herkes askere gidecek galiba yakın zamanda. :D

Bellamy sırtlan lakabını sonuna kadar hak ediyor , bu kadar sinsi ve karaktersiz bir adam olur. Bu adamı tayfaya yakıştıranları anlamakta güçlük çekiyorum.
Sonuna kadar katılıyorum.

Kredi çekerim muhtemelen. :(

Şunu da demeden edemeyeceğim.Bu Jinbei'yi severdim ama şu kapak hikayesi artık resmen tiksindirdi beni.Tayfaya falan gelmesin. :(
Kapak hikayesinden çok sağlam şeyler çıkacak bence, adam kapak hikayesi bile olsa bulduğu hikayeyi uzatmayı seviyor yapacak bir şey yok sanırım

RıZor

Kuro'da ve diğer arc. larda gördüğümüz şey olucak. Nakamasına değersizmiş gibi davranan kaptanlar veya belamy durumda olanlar, işte saygısını sundugu kişi tarafından ezilip dövülmek gibi. Bu türlü olaylar karşısında luffy çok sinirlenir ve koparma, silkmede rekorlar kırar. Bellamy dof'a gidecek. Yanı en azından luffy için, onun sinirlenmesi için bir yem olacak. Sümüklünün orada bekleyip karışmaması beni düşündürüyor.
Cp 0 hakkında ise bende olumsuz düşünüyorum. Dof'un hayrına iş yapmayacaklar. Eğer doffy kaybederse ümüğüne ilk Cp 0 çöker. Oradaki savaşın sonucunu bekleyecekler. Luffy'e yardımcı olacaklarını da sanmıyorum. Amiral gibi beklemedeler. Eğer Hükûmet doffy zaferini kendi üstlerine alırsa, kaido bizimkileri hedef almayabilir. Gelecek bölüm pek beklentim yok, tahminlerimizin tutacağından eminim.

Oda ters kose yaptiracak bence. Saldiri luffye gidecek. Odanin herkesin bekledigi seyi yaptigi gorulmedi pek. luffy saldiriyi karsilamayip kabullenebilir bile. Odanin ne yapacagi belli olmaz.

RıZor

Kaido meyvesiz çıkacak bence. OP evreninde insan olmayan ancak akıl sahibi bir sürü ırk var. Dwarves, Pandaman, Law'ın Bepo'su gibi. Kaido işte böyle abuk sabuk bir ırka mensup birisi çıkacak ve tipsizin, keşin biri gibi göründüğü için etrafındakilerin de öyle görünmesini arzulayacak ve o yüzden smile için Dof'u yanında tutacak gibi geliyor bana. Sonuçta smile öyle bir şey ki, o meyveyi yiyen dönüşüm yapamıyor. Yani belki bilhassa dönüşüm yapılamaması için yaratılmış bile olabilir.
Vegapunk deneyinden çıkmış bir ucube olabilir o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık