Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7. Shichibukai'nin kol kesmesi, film zamanından önce oluyor. Zephyr, o kişilerin hocalığını da filmden önce yapmış. Adamın hikayesinin öncesi, ana seri ile bağlantılı. Yani iddia ettiğin şeyler, zaten filmde değil öncesine oluyor. Zephyr, Ain ve Binz, resmi olarak Denizci kayıtlarında olan kişiler.

Senin kafayla olaya bakarsak; Shiki, Roger ile savaşmamış, Sengoku ve Garp ile hiç karşılaşmamış ve Impel Down'dan kaçmamış oluyor.
Ben filmde onlar oluyor demedim ki o öğrendiklerimizi film sayesinde öğrendik dedim. Filmden önce Z diye bir amiral varmış kizaru aokijin falan eğitmeniymiş diye biliyormuydun hayır. Film sayesinde onları öğrendik ve doğruluğunu sorgulamıyoruz madem onu sorgulamıyoruz neden franky'nin yendiği yeni pacifistaları ciddiye almıyoruz orada onu ifade etmeye çalıştım. O söylediğim başka bir sorunun cevabı idi zaten kendi başına anlamlandırmaya çalışmak anlamsız.

Anlık manlık bunlar bir takı uydurma laflar. Luffy onları nasıl geçti. Yendi geçti. Kardeşim o ana kadar kimi yendiyse hepsini aşmıştır. Bir daha vs yapsaydılar yine Luffy onları yenecektir.

Enel'i meyvesi yüzünden ilahlaştırdınız. Ama meyvesinin işe yaramayacağı birisi çıktı karşısına yumruğu da yiyince nevri döndü.
İstediğini söyleyebilir yada düşünebilirsin ama doğruluğu kesin bilgiler vardır değiştiremezsin.Bu durumda onunla aynı.Bu adam crocoya attığı stormun aynısını daha sonra aokiji üzerinde denemeye çalışıyor.Bedenine vurmayı geçtim zaten vuramaz da aynı şiddette yapamıyor.Luffye desen ki ucunda hiçbirşey yok seni arenada ertesi gün lucciyle tekrar kapıştaracağız.O son jet gatlingi ertesi gün atamaz.Rakiplerinin hepsini yenmiş olabilir ama o şartlar tekrar oluşmadan kısa bir süre sonra tekrar yenemez.

Alpamis

İstediğini söyleyebilir yada düşünebilirsin ama doğruluğu kesin bilgiler vardır değiştiremezsin.Bu durumda onunla aynı.Bu adam crocoya attığı stormun aynısını daha sonra aokiji üzerinde denemeye çalışıyor.Bedenine vurmayı geçtim zaten vuramaz da aynı şiddette yapamıyor.Luffye desen ki ucunda hiçbirşey yok seni arenada ertesi gün lucciyle tekrar kapıştaracağız.O son jet gatlingi ertesi gün atamaz.Rakiplerinin hepsini yenmiş olabilir ama o şartlar tekrar oluşmadan kısa bir süre sonra tekrar yenemez.
Bak dediğim gibi anlık power up aldı iman gücüne dayandı bunlar bence doğruluğu olmayan sözler. Çünkü OP serisinde bizim tayfa eğitimle güçlenmiyor. Dövüştükçe güçleniyorlar. Yol aldıkça güçleniyorlar. Rakiplerini yendikleri zaman onları aşmış oluyorlar. Bir yere kadar böyle geldiler. Sonrasında alt yapı oluşturmak zorunda kaldılar. Eğitimi aldı fakat yine aynı şekilde güçlenecekler. Dövüşerek ve rakiplerini aşarak. Bana saçma geliyor yendiği aştığı adama karşı bir daha aynı durumlara düşsün.

11 süpernova<time skip franky gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Filmleri fazla baz almamak gerek bence.
Pxler savaşta terör estirdi.
Lucci dayanıklı bir adamdı.Hatta belkide en dayanıklı villaindi glde:)))Luffynin g2li darbeleri ciddi zarar verdi. Fakat bir pxi öldürmek için tüm tayfacak ulti boşalttılar.
Sonra ne mi oldu luffy normal bir yumrukla tek attı pxin tekine.
Bende red hawk atsa kumayı tekler gibi bir izlenim bile bıraktı açıkcası :/
Fakat dof bu darbeyi direk aldı ve tınlamadı üstüne belki daha saglam bir darbe daha aldı. Hala ayar veren taraf.
Kastettiğim buydu.Adam cidden dayanıklılık konusunda aşmış.

Roronoa Zoro

Luffy yendiği rakipleri ''O ANLIK'' aşıyor sadece. Yani adamda istikrar denen bir cacık yok. Mingo ile 100 kere vs. atsın, 99 unda kaybedeceği aşikar. Hadi 98 olsun.

Ulan hala Luffy teke tekte yenecek diyen var. Teke tek dediğin Lucci vs. Luffy, Zoro vs. Mr 1, Sanji vs. Jyabura gibi olur. Bunun da tarifini yaptırmaya ihtiyaç duyuyoruz daha ne deyim !

katılıyorum, marinefordda croco ile vs atsa alamazdı mesela. Anlık patlamalarla gidiyor işte ne kadar gidecek bakalım

Alpamis

Luffy yendiği rakipleri ''O ANLIK'' aşıyor sadece. Yani adamda istikrar denen bir cacık yok. Mingo ile 100 kere vs. atsın, 99 unda kaybedeceği aşikar. Hadi 98 olsun.

Ulan hala Luffy teke tekte yenecek diyen var. Teke tek dediğin Lucci vs. Luffy, Zoro vs. Mr 1, Sanji vs. Jyabura gibi olur. Bunun da tarifini yaptırmaya ihtiyaç duyuyoruz daha ne deyim !
Ayenen %1 lik bir olasılığı gerçekleştiriyor adam. O ANLIK aşma sözcüğü kim bulduysa helal olsun.

Croco kuma gibi bug karakterlerden, rakibini yakalarsa işi bitiyor.Range atakları falan var o yüzden çoklu kişilerle savaşta daha iyi. Fakat luffy(Ozaman içinki seviyesi) fiziksel güce dayalı bir karakter.1 v 1 de daha etkili . Fakat çoğu logia userına karşı croc luffyden etkili olur luffy dokunamadığı için ayrı mesele o. Ama tekrar karşılaşsalar luffyyide teketekte yenemezdi marinefordda. Gecko moriahıda mekanında kapışmasalardı veya ozu kullanamsaydı alırdı luffy; jimbei ile olan vssindeki gibi. Lucci meselesi biraz şansına geldi ama yinede aralarında ahım şahım bir fark yoktu. Enel ise farklı hikaye.
Kısacası evet.Yendiği herkesi aştı. Fakat zaman aldı. Crocu yener yenmez değilde marineford arcında gayet aşcak güçteydi.

Ben filmde onlar oluyor demedim ki o öğrendiklerimizi film sayesinde öğrendik dedim. Filmden önce Z diye bir amiral varmış kizaru aokijin falan eğitmeniymiş diye biliyormuydun hayır. Film sayesinde onları öğrendik ve doğruluğunu sorgulamıyoruz madem onu sorgulamıyoruz neden franky'nin yendiği yeni pacifistaları ciddiye almıyoruz orada onu ifade etmeye çalıştım. O söylediğim başka bir sorunun cevabı idi zaten kendi başına anlamlandırmaya çalışmak anlamsız.
Daha dediğimi anlamamışsın, boş boş konuşuyorsun. Franky ve Pacifista'lar arasında öyle bir dövüş asla olmadı. Çünkü bu filmde olan bir şeydi. Filmin öncesinde olanlar ise, gerçekten olmuş şeyler. Zamanında Zephyr diye bir Amiral gerçekten varmış. Bu adam o kadar Denizci askerini gerçekten yetiştirmiş. Denizciler'den istifa edene kadar bütün hikayesi gerçekten olmuş, fakat sonrası tamamen filler. Olmamış bir dövüşü baz alamazsın.

Graykhan

Arkadaşlar 1 v1 alır alamaz tartışmaları var ama kapışma 1 vs 2 başladı ve öyle devam etti.Trebolün law ın ayakları tutup Dof a assist yapmasından başka bir faliyeti olmadı.Dof Lawdan injection shot ı yerkende 1 vs 2 çünkü Luffyi oyalayan kukla ve bellamyide Dof kontrol ediyodu. Son sayıya bakarsak Bellamy aradan çıktıktan sonra Luffy Dof la bir süreliğine bire bir kapışcak gibi görünüyor ama bence kapışmanın ilerleyen sürecinde law tekrar olaya müdahil olucaktır hele ki son vuruşta yani bitirişte kesin katkısı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Dof un bu arc sonu mutlak bir yenilgi almıyacağı kanısındayım. Mutlak yenilgiden kastım ölüm veya İmpel Down.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık