Bellamy+Law kombinasyonuyla birlikte bu tarz bir bakışı görebiliriz.
Bellamy+Law kombinasyonuyla birlikte bu tarz bir bakışı görebiliriz.
Yeee beybi Bu bakıştan aşağısı kurtarmaz zaten Ama atacak bir bakış atacak. Ya Law ya Bellamy, ikisinden biri öldü mü bu bakış gelir zatenBellamy+Law kombinasyonuyla birlikte bu tarz bir bakışı görebiliriz.
boş boş konuşan sensin bana cevap atacaksan saygını koru ben sana böyle mesaj atmıyorum değil mi sende bana atma.. Forumda öyle salladığın adamlardan biri değilim su foruma üye olmadan 1 yılda dışarıdan takip ettim herkese aynı üslüp arkadaş haddini bil kimsin ki sen insaları saygısızca eleştirme hakkını kendinde buluyorsun edeplice cevap at yoksa da benim yazıyı alıntılama arkadaş. O filmin senaryosunu çizen Oda değil mi hala neyin çabasındasın sen millete laf sokmaya çalısıyorsun bana göre oda çizdiği için gerçektir bitti olay. Anlamsızca dahil oldun konuşmaya neyi tartıştığını bile bilmeden asıp kesiyorsun.(sizin şu çeviri tortuga ya katılayım dedim zamanında bir soru sorduk saçma sapan orada seviyesizce mesaj attın vazgeçtim o işten üslüp saygı gerek adama.)Daha dediğimi anlamamışsın, boş boş konuşuyorsun. Franky ve Pacifista'lar arasında öyle bir dövüş asla olmadı. Çünkü bu filmde olan bir şeydi. Filmin öncesinde olanlar ise, gerçekten olmuş şeyler. Zamanında Zephyr diye bir Amiral gerçekten varmış. Bu adam o kadar Denizci askerini gerçekten yetiştirmiş. Denizciler'den istifa edene kadar bütün hikayesi gerçekten olmuş, fakat sonrası tamamen filler. Olmamış bir dövüşü baz alamazsın.
ayrıca law ı kolayca ortadan 2 ye bölen bi adamdan bahsediyoruzYahu dikkatimi çekti de Dof'u daha şimdiden "harcananlar kulübü"ne almış fanları. :/
La daha dövüş olmadı hele bir durun bakalım. Ayrıca Law ile dövüştü diye Dof'un handikapla başladığını da düşünmeyin, aynı şeyleri Luffy de yaşadı. Adam Punk Hazard'dan bu yana durmadan dövüşüyor. CC, Chinjao, Dof kuklası v Bellamy ve ara sıcak olarak tükettiği birçok kişi. Yani karşılaştıklarında öyle pek de fark olmayacak aralarında.
Dövüşte Luffy lehine gerçekten mantıksızca şeyler olursa o zaman düşünürüz harcanıp harcanmadığını.
Diyoruz bizde ama ironi yapıyoruz diye bakıyorlar Dof çıkabileceği en iyi şekilde çıktı. Ama millet yok kuklasını harcadı. Kafes yaptı. Amirale tekme attı. Psikolojik açıdan şu an sıkıntıda gibi şeyler diyor.Yahu dikkatimi çekti de Dof'u daha şimdiden "harcananlar kulübü"ne almış fanları. :/
La daha dövüş olmadı hele bir durun bakalım. Ayrıca Law ile dövüştü diye Dof'un handikapla başladığını da düşünmeyin, aynı şeyleri Luffy de yaşadı. Adam Punk Hazard'dan bu yana durmadan dövüşüyor. CC, Chinjao, Dof kuklası v Bellamy ve ara sıcak olarak tükettiği birçok kişi. Yani karşılaştıklarında öyle pek de fark olmayacak aralarında.
Dövüşte Luffy lehine gerçekten mantıksızca şeyler olursa o zaman düşünürüz harcanıp harcanmadığını.
Law'u bu kadar kolay yenen birini ne şekilde yenecek acaba Luffy. Cidden merak ettim. :/ Luffy o kadar güçlendi mi acaba? Yani bu "neredeyse" amiral seviyesi.ayrıca law ı kolayca ortadan 2 ye bölen bi adamdan bahsediyoruz
Kardeşini, ailesini, çocukluk travmasını falan da hatırladı ve dikkati dağılıyor doğal olarak, onu da kat hesaba. :/Diyoruz bizde ama ironi yapıyoruz diye bakıyorlar Dof çıkabileceği en iyi şekilde çıktı. Ama millet yok kuklasını harcadı. Kafes yaptı. Amirale tekme attı. Psikolojik açıdan şu an sıkıntıda gibi şeyler diyor.
Alakası yok, Luffy'nin handikapı ile Dof'unkiler kıyaslanamaz bile. Bir kere Punk Hazard'ın üstünden koskoca bir gece geçti, orada yaşananların bıraktığı bir hasardan bahsedilemez. Aksi bile olsa Luffy CC'den hiç hasar almazken Dof Amiral tarafından donduruldu, tüm G-5 + Smoker ile mücadele etti, daha fazla efor sarf etti yani. Dressrosa'da ise Luffy arenada Çinjao dövüşünden sonra çok yoruldum diyor ancak yemek yedikten sonra yorgunluğunu atıyor. Zaten Çinjao dövüşü öyle çok uzun da sürmüyor. Diğer taraftan Doflamingo Law ile vs atıyor, sonra kalkıp Sanji ile vs atıyor, sonra tekrar Law ile vs atıyor, bir klonu ile kuş kafesini yapıyor, diğer klonu Abdullah + Jeet tarafından imha ediliyor, üstüne bir tane daha klon yapıyor adam. Üstüne 2 vs 1 atıyor, WB gibi ortasından deliniyor, Law ile hususi vs atıyor vs. Luffy ne yapıyor o esnada, Bellamy'nin saldırılarından kaçıyor, bakın saldırmıyor bile kaçınıyor sadece. Dof şu an yarı gücünde varsa iyi yani.Yahu dikkatimi çekti de Dof'u daha şimdiden "harcananlar kulübü"ne almış fanları. :/
Haksız çıktığın için direk çamura yatmışsın. Volkan Demirel'den daha çirkef biri olamaz sanıyordum da, varmış.boş boş konuşan sensin bana cevap atacaksan saygını koru ben sana böyle mesaj atmıyorum değil mi sende bana atma.. Forumda öyle salladığın adamlardan biri değilim su foruma üye olmadan 1 yılda dışarıdan takip ettim herkese aynı üslüp arkadaş haddini bil kimsin ki sen insaları saygısızca eleştirme hakkını kendinde buluyorsun edeplice cevap at yoksa da benim yazıyı alıntılama arkadaş. O filmin senaryosunu çizen Oda değil mi hala neyin çabasındasın sen millete laf sokmaya çalısıyorsun bana göre oda çizdiği için gerçektir bitti olay. Anlamsızca dahil oldun konuşmaya neyi tartıştığını bile bilmeden asıp kesiyorsun.(sizin şu çeviri tortuga ya katılayım dedim zamanında bir soru sorduk saçma sapan orada seviyesizce mesaj attın vazgeçtim o işten üslüp saygı gerek adama.)
Dof'u öveyim derken yerin dibine sokmuşsun. :S İki olayla Dof yarı gücüne düşüyorsa Luffy'ye gerek yok bırakalım Usopp halletsin Dof'u.Alakası yok, Luffy'nin handikapı ile Dof'unkiler kıyaslanamaz bile. Bir kere Punk Hazard'ın üstünden koskoca bir gece geçti, orada yaşananların bıraktığı bir hasardan bahsedilemez. Aksi bile olsa Luffy CC'den hiç hasar almazken Dof Amiral tarafından donduruldu, tüm G-5 + Smoker ile mücadele etti, daha fazla efor sarf etti yani. Dressrosa'da ise Luffy arenada Çinjao dövüşünden sonra çok yoruldum diyor ancak yemek yedikten sonra yorgunluğunu atıyor. Zaten Çinjao dövüşü öyle çok uzun da sürmüyor. Diğer taraftan Doflamingo Law ile vs atıyor, sonra kalkıp Sanji ile vs atıyor, sonra tekrar Law ile vs atıyor, bir klonu ile kuş kafesini yapıyor, diğer klonu Abdullah + Jeet tarafından imha ediliyor, üstüne bir tane daha klon yapıyor adam. Üstüne 2 vs 1 atıyor, WB gibi ortasından deliniyor, Law ile hususi vs atıyor vs. Luffy ne yapıyor o esnada, Bellamy'nin saldırılarından kaçıyor, bakın saldırmıyor bile kaçınıyor sadece. Dof şu an yarı gücünde varsa iyi yani.