Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Alakası yok, Luffy'nin handikapı ile Dof'unkiler kıyaslanamaz bile. Bir kere Punk Hazard'ın üstünden koskoca bir gece geçti, orada yaşananların bıraktığı bir hasardan bahsedilemez. Aksi bile olsa Luffy CC'den hiç hasar almazken Dof Amiral tarafından donduruldu, tüm G-5 + Smoker ile mücadele etti, daha fazla efor sarf etti yani. Dressrosa'da ise Luffy arenada Çinjao dövüşünden sonra çok yoruldum diyor ancak yemek yedikten sonra yorgunluğunu atıyor. Zaten Çinjao dövüşü öyle çok uzun da sürmüyor. Diğer taraftan Doflamingo Law ile vs atıyor, sonra kalkıp Sanji ile vs atıyor, sonra tekrar Law ile vs atıyor, bir klonu ile kuş kafesini yapıyor, diğer klonu Abdullah + Jeet tarafından imha ediliyor, üstüne bir tane daha klon yapıyor adam. Üstüne 2 vs 1 atıyor, WB gibi ortasından deliniyor, Law ile hususi vs atıyor vs. Luffy ne yapıyor o esnada, Bellamy'nin saldırılarından kaçıyor, bakın saldırmıyor bile kaçınıyor sadece. Dof şu an yarı gücünde varsa iyi yani.
Bu da bir ironi mesela. Bir ara Dof yürümek zorunda kaldı. Buluta tellerini taktı felan da diyeceksin sandım.

Ace bile 7 gün durmaksızın savaşa biliyorsa dof için bunlar devede kulak. Enerji kaybı dof gibi bir adam için fazla sıkıntı değil. Aldığı darbeler ise illa etkileyecektir ama yarı güç abartı oldu gibi biraz. Hele Bi durun daha law tam aradan çıkmadı :D Robin var trebol yamuk yapabilir.cp0 dahil olabilir. İlla bir mantığa bağlar.

Ace bile 7 gün durmaksızın savaşa biliyorsa dof için bunlar devede kulak. Enerji kaybı dof gibi bir adam için fazla sıkıntı değil. Aldığı darbeler ise illa etkileyecektir ama yarı güç abartı oldu gibi biraz. Hele Bi durun daha law tam aradan çıkmadı :D Robin var trebol yamuk yapabilir.cp0 dahil olabilir. İlla bir mantığa bağlar.
Ace 5 gün durmaksızın savaşabiliyor ancak ortasından delinerek değil. Akainu tarafından delindikten sonra savaşsaydı 5 gün. :D

Alakası yok, Luffy'nin handikapı ile Dof'unkiler kıyaslanamaz bile. Bir kere Punk Hazard'ın üstünden koskoca bir gece geçti, orada yaşananların bıraktığı bir hasardan bahsedilemez. Aksi bile olsa Luffy CC'den hiç hasar almazken Dof Amiral tarafından donduruldu, tüm G-5 + Smoker ile mücadele etti, daha fazla efor sarf etti yani. Dressrosa'da ise Luffy arenada Çinjao dövüşünden sonra çok yoruldum diyor ancak yemek yedikten sonra yorgunluğunu atıyor. Zaten Çinjao dövüşü öyle çok uzun da sürmüyor. Diğer taraftan Doflamingo Law ile vs atıyor, sonra kalkıp Sanji ile vs atıyor, sonra tekrar Law ile vs atıyor, bir klonu ile kuş kafesini yapıyor, diğer klonu Abdullah + Jeet tarafından imha ediliyor, üstüne bir tane daha klon yapıyor adam. Üstüne 2 vs 1 atıyor, WB gibi ortasından deliniyor, Law ile hususi vs atıyor vs. Luffy ne yapıyor o esnada, Bellamy'nin saldırılarından kaçıyor, bakın saldırmıyor bile kaçınıyor sadece. Dof şu an yarı gücünde varsa iyi yani.
Beni yanıltmayarak yine oltaya geldin Mahir. Senle Emre'yi buraya çekmek için özellikle yazdım bunu da Emre niye gelmedi acaba. :D

Ayrıca şu kıyaslama standartların da baya iyiymiş ya. Demek "koskoca bir gece" ha. :D
G-5 + Smoker = 10 saniye. G-5 askerleri sadece seyretti la, ayıptır bu dediğin. Yoksa animeye göre mi kıyas yapıyorsun? :/
Amiral tarafından dondurulup 3 saniye sonra çözülmek pek tabi ki çok büyük bir enerji kaybına yol açar, nasıl düşünemedim ben bunu. :(
Sanji'nin birkaç tekmesini basitçe durdurup bir de ip sallamak da fena enerji sarfiyatı yapar ve evde denenmemelidir. Sonra durduğu yerden elinden ipler çıkarıp kafes yapmak, yine oturduğu yerden şak diye klon yapmak da küresel ısınmaya etki edecek kadar fazla enerji harcamaktır. :/

Dof'un şimdiye kadar efor sarf ettiği tek vs, Law ile attığı vs'dir ki Luffy de ona yakın hasarı sırtına tel testereleri yiyerek, aşağılara düşerek, suratına hakili enfes yumruklar yiyerek almıştır. Tabi bir de Red Hawk yedi Dof.
Bütün bunlar öyle ciddi bir handikap oluşturacak şeyler değil hacı abi, etmeyin eylemeyin ya.

Roronoa Zoro

Yarı yarıya da değildir, ama dediklerine katılıyorum. Yalnız Luffy yine de handikaplı. Bellamy'den kaçıp, Abdullah ve Jeet'in bir darbeyle patik ipine çevirdiği Dof klonu ile uğraşıyor. Bunları da es geçme.. Çok mühim hadiseler bunlar. Nerdeyse red-hawk+injeksiyon saldırılarına eşdeğer :D

Edit: CH3RLOB11n, Luffy'nin ne yaralar aldıktan sonra, iyileşme sürecinin 2 kilo biftekle sağlandığı seride 1 gece önemli bir faktör ve önemli bir zaman dilimidir.

Zoro reyizde amiral saldırısına uğradığı halde Pica'yı eziyor.. Unutturmayalım lütfen.

Akainu delmesi ile law birmi ya :(
Law bence supportluga devam edecek yeri geldiğinde luffy yi shamblesle kurtarır. Yeri geldiğinde sağdan soldan nesneler oynatir Dofun aklını falan Karıştırır. Ya böyle bir karakteri neden luffy harcıyor ona yanıyorum :( keşke bu vs hiç olmamış olsaydı keşke serinin sonlarına doğru sanji falan alsaydi ah ah :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık