Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin Vol 2: Law'ın Yolu reklamlardan sonra kaldığı yerden devam edecek. :S

Edit: Hayali olmayan bir adamın tayfaya gelme ihtimali yok arkadaşlar. Law'dan ekmek çıkmaz yani, boşa hevesleniyorsunuz.
İyide gerçekleştirmek istedigi bir hayali var digerlerininde flashback'ten önce hayali belli deildi sadece bahsi geçti Law'da bahsetti hayali oldugundan 2 bölüme ögreniriz amacı ne.

Lanet olsun dostum kim kimi nerden atıyor heee :)

Minareyi çalan kılıfını hazırlar demişler sen rahat ol ;) Mystic'in de dediği gibi Law zaten bu arc zirvesini yaşıyor. Adamın geçmişi-geleceği, hesabı-kitabı bu arc görülecek. Bundan sonra bu kadar ön planda olacağını zannetmiyorum.

Zoro demişin. Law'ın nerdeyse görmediğimiz numarası kalmadı. Gücünü dayanıklılığını vs. hemen her şeyini biliyoruz artık. Bir gençlik ameliyatı mıdır, onun ne olduğunu bilmiyoruz. Ama Zoro şu an kapalı kutu. Ne olduğunu görmedik. Bu arc Pica yüzünden göreceğimizi de düşünmüyorum ya haydi hayırlısı... Bunun dışında Zoro tahmin ettiğimizden daha iyi bir seviyedeyse, üstüne bir de Zoro bu arc kral haki açarsa ne diyebileceksin ?

Kaldı ki Oda dönüm noktası demiş tayfa için. Usopp bile k.haki açtıysa sen düşün :) Zoro da kral haki açarsa Law'a farkı atmış olur. Bundan sonra hangi arcın geleceği belli olmamakla birlikte eğer ki Wano gelirse zaten o arcta Zoro'Nun coşacağı da belli. Yani Zoro'ya daha oynayabileceği çok taş var ama Law öyle değil. İşte bu yüzden de Zoro'yu saf dışı etme olayı yatar. Zoro her zaman Luffy'nin ilk göz ağrısı ve tayfanın direği olacaktır.

Chopper konusunda ise ben de senin gibi düşünüyordum ama bir arkadaşın mesajını okuyunca fikrim değişti bu konuda. Chopper en iyi doktor olmak istiyor. Law ise doktor değil cerrah. Adam kesip biçiyor. Ordan alıp başka yere ekliyor. Dolayısıyla Chopper, tedavisi olmayan hastalık kalmasın isteyen bir adam. Ama Law'ın durumu farklı. Bu yüzden Chopper'a da engel olacağını zannetmiyorum.

Son çıkan sayıyla birlikte önemli birkaç cümle var sanırım ama Türkçesi çıkmadığı için bir şey diyemicem o konuda.

Ama dediğim gibi minareyi çalan kılıfını da hazırlar :good:

@ Kehribar

Masadaki yemek olayını güzel yakalamışsın dostum tebrikler :alkis:
Valla biz şuanı tartışırız ve sadece bizimkiler ilerler geri kalanlar yerinde sayar mantığı da bu seride yok. Law Kid gibi adamlar Zorodan her daim önde olacaklar maalesef. Ray, Ray baba diye Garp etmiş nede şuanki bi yonkou. Ama Kid veya Law mangada o kıvama gelebilecek kişilerden bir kaçı. Kid bankoda Law tayfada sıkıntı veriyor ama ferdi seviyesi hep önde olacak.

Şeker fare olayıda bildiğin kulağa bi boyun tarafından birde ense tarafından tutmaya benzemiş.
Yani bende Reidin fanıyım ama hatta bilen bilir Lawı hiç sevmedim ama adam hep önde olacak vaya denk.

Masadaki on üç kişi isanin son akşam yemeği adlı tabloya iyi gönderme olmuş . Hristiyan inancına göre on üç kişinin oturduğu bir masada ilk kalkan ölürmüş sayi ingilizce diye hızlıca geçtim sanırım ya Jora yada Doffy kalkıyor yıl gecikmeli olarak bu aralar birisini öldürürse tam efsane olur
Güzel bir benzetme tebrik ediyorum bu yorum 1 sayfa daha uplansın.

Ayrıca bir eklemede ben yapayım o tabloda isa birini ihanet edeceğini söylüyormuş, buda Corazon'un Dof'a ihanet edeceğini gösterebilir gibisindne.

Tabi, muhakkak Law da yerinde saymayacaktır ama Zoro ilerde bir yonkou gücünde olacağı için bu iki adama şimdisi için de ilerisi için de en kötü denk olarak bakabiliriz. Zoro kral haki açacak diyorum kimse dinlemiyor beni :/
Usta Zoro olamayacak Yonkou malasef:D
Kral hAki açamayacakta hadi açsın ama Ray eder mi sence bi Skans?
Veya Usta Luffy kral, Zoro yonkou, Sanji amiral ee yandi dünya hükümeti devrimcilere gerek kalmayabilir.
Neyse ömrümüz yeterse bu konular hakkında çokça yad ederiz

Telden yazmak çok başka bir şey yazmayan anlayamaz:(

@sword way

H.haki açınca ne oluyor? Luffy açtı,2 yıl eğitim aldı üstüne haki için ne oldu? Allah mı oldu? Law ile arasında uçurum mu var? Yarım puan fark vardır.Zoro'nun açması fark falan açtırmaz yani.Sonrasında Law'ın dayanıklılığı muazzam,zeki,meyvesi inanılmaz bitirici.Potansiyelli birisi,boşuna ayrılmadı Kid ve Luffy ile.Bu adam feci gelişir ölmezse.Tayfayı bozar bu herif.Bir de lider özellikli birisi,insanları yönlendirebilecek kapasitede.İlla tayfaya alacaksan yardımcı kaptan olarak alacaksın bu adamı.Yoksa cidden sırıtır.Ama onun da sahibi var.

Tabi, muhakkak Law da yerinde saymayacaktır ama Zoro ilerde bir yonkou gücünde olacağı için bu iki adama şimdisi için de ilerisi için de en kötü denk olarak bakabiliriz. Zoro kral haki açacak diyorum kimse dinlemiyor beni :/
Aynı görüşteyiz ama Law ölecek o yüzden konuşmaya gerek yok :/
Ray-san yonkou eder bu arada :/
Wb bile Akainu karşısında zor dayandı hatta Akainu kazandı diyen bile var o dövüşü :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık