Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Kundura babet ortası bir şey :D Ama o ayakkabılara rağmen bu kadar karizma olan bir adam bulamazsın daha bu seride :a: Mingo Luffy'i o ayakkabılarla döver de bakma işte :/ Top 10 karizmalar listesi yapsam, içinde kesinlikle yeri var Doflamingo-sama'nın :good:
Mingo babet ile :D Luffy sandaletle vuracak kafasına kafasına :D Ama kesinlikle karizma biri

wholock

Dof gençken daha da sinsi bir görünüşü varmış. Law'ın geçmişinin bu kadar acılı olması ve o rahibenin sana yardım eli uzatan biri olacak tarzı bir şey söylemesi nedeniyle bende de Law tayfaya katılacak hissi uyandırdı.

Ya beyler bırakın şu her acıların çocuğunu bizim tayfaya alma işini:D
Lawdan bahsediyoruz tayfa içinde her şeyi bomba gibi altüst eder. Zeka güç hınzırlık Oda acımamış her şeyi vermiş. Chopper gider, Zoro artık bu arcda olduğu gibi pasif kalır artık. La Oda'nın dönüm noktalarından biri dediği yerde yaptığı etki belli; taş oymacılığı:oleyo2: Onu bırak Luffy bile tehlikede açıkçası, adam Logia filan dinlemiyor zeka + üper meyveye; tecrübesini ve meyvesinden çıkaracak bi yeni tekniklerle zaten akacak. D.'ye filan sığınıyordum veya hakiye Luffy vs Lawda ama iş sakat bimdi benim gördüğüm:ehe: Dofta artık bizi etkilemezse yakışmaz krala. Ama cidden Law, Chopper ve Zoroyu saha dışına atar.
Dof'un son karesi baya şekil çıkmış cidden ve belli Lord olmuş tayfaya bozutmuş rahata almışmış göbüşler ortaya çıkmış ve Ayol'un küçüklüğü de baya tatlı :D

@rhaman31
Ama önemli, zaten bu ada ya uğramamaları tuhaf olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık