Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masadaki on üç kişi isanin son akşam yemeği adlı tabloya iyi gönderme olmuş . Hristiyan inancına göre on üç kişinin oturduğu bir masada ilk kalkan ölürmüş sayi ingilizce diye hızlıca geçtim sanırım ya Jora yada Doffy kalkıyor yıl gecikmeli olarak bu aralar birisini öldürürse tam efsane olur

Ya beyler bırakın şu her acıların çocuğunu bizim tayfaya alma işini:D
Lawdan bahsediyoruz tayfa içinde her şeyi bomba gibi altüst eder. Zeka güç hınzırlık Oda acımamış her şeyi vermiş. Chopper gider, Zoro artık bu arcda olduğu gibi pasif kalır artık. La Oda'nın dönüm noktalarından biri dediği yerde yaptığı etki belli; taş oymacılığı:oleyo2: Onu bırak Luffy bile tehlikede açıkçası, adam Logia filan dinlemiyor zeka + üper meyveye; tecrübesini ve meyvesinden çıkaracak bi yeni tekniklerle zaten akacak. D.'ye filan sığınıyordum veya hakiye Luffy vs Lawda ama iş sakat bimdi benim gördüğüm:ehe: Dofta artık bizi etkilemezse yakışmaz krala. Ama cidden Law, Chopper ve Zoroyu saha dışına atar.
Dof'un son karesi baya şekil çıkmış cidden ve belli Lord olmuş tayfaya bozutmuş rahata almışmış göbüşler ortaya çıkmış ve Ayol'un küçüklüğü de baya tatlı :D

@rhaman31
Ama önemli, zaten bu ada ya uğramamaları tuhaf olurdu
Atanı cok gördük hepsi tayfada Law'da tayfada bu arc aktif olur sonra fıss bundan sonraki arc yeni gelcek adam aktif olur her zamanki klişeler.

wholock

Ya şimdi Luffy Ace'in ölümünü yeni yeni atlattı. 2 sene boyunca sevdiklerini kaybetmemek için eğitim aldı. Luffy de Law'ı bayağı seviyor şimdi belli. Law ölürse Luffy "O kadar eğitim aldım ama yine koruyamadım." diyerek psikolojik bir travma yaşayabilir gerçi bu sefer tayfası yanında ama "Lan ben 2 sene niye uğraştım birini bile koruyamayacaksam?" dese haklı yani. Tayfaya katılmasa bile ölmez diye düşünüyorum. Meyvesinin özelliğini kullanarak ölme ihtimali de var gerçi çünkü o özelliğin üstünde duruldu bayağı ve kullanılacak eninde sonunda ama onu kim için ve ne zaman kullanacağı belirsiz.

Masadaki on üç kişi isanin son akşam yemeği adlı tabloya iyi gönderme olmuş . Hristiyan inancına göre on üç kişinin oturduğu bir masada ilk kalkan ölürmüş sayi ingilizce diye hızlıca geçtim sanırım ya Jora yada Doffy kalkıyor yıl gecikmeli olarak bu aralar birisini öldürürse tam efsane olur
tutarsa ibretlik tespit olur

Atanı cok gördük hepsi tayfada Law'da tayfada bu arc aktif olur sonra fıss bundan sonraki arc yeni gelcek adam aktif olur her zamanki klişeler.
Klişelerin ağababası burda:cool:
Lakin Law olmaz. Chopper hadi acımadı Sanjiye bunları yapan şeker fareye neler yapmaz ama Zoro var ortada. Biz bu adam için yeni Ray baba m gelecek derken adam ortada yok. Olmaz Tayfaya çok ters.
CC, Barto, sapık velet, cüce birde cepte Jimbe ioh mis daha fazlasına gerek yok:D Birde sürpriz at oluveriz ileride ama Law çok ters abi

Oha efsane mi geliyor:good:

Bence zouda law'ın tayfayı katlettiler bir tek bepo kaldı (o kalsın ya onu seviyorum) o yüzden de zoudaki maceradan sonra law ile bepo tayfaya gelecek. Gelsin ya süper olur.

Klişelerin ağababası burda:cool:
Lakin Law olmaz. Chopper hadi acımadı Sanjiye bunları yapan şeker fareye neler yapmaz ama Zoro var ortada. Biz bu adam için yeni Ray baba m gelecek derken adam ortada yok. Olmaz Tayfaya çok ters.
CC, Barto, sapık vele,t cüce birde cepte Jimbe ioh mis daha fazlasına gerek yok:D Birde sürpriz at oluveriz ileride ama Law çok ters abi
Seri başlayalı kac yıldı 15'mi 20'mi bu yıllar icinde saydıgın adamlar gibi tayfaya katılan kim oldu herkes Law gibi katıldı tayfaya
bu kadar birbirini tekrar eden arc'lardan sonra nasıl bir mantıkla barto,cüce falan diyorsunuz anlaması güç.Tayfaya adam gelecekse Law gibi yardıma ihtiyacı olucak bir hayali olucak,üstüne arc yapılacak ön plana cıkacak tanıtılacak.Tayfaya gelen herkes bu şekilde katıldı şimdide Law'da bu senorya işleniyor senaryoda değişikligin D'si bile yok.Bana kalsa bu saatten sonra anca müttefik olsun ama E.oda kendi söylüyor tayfaya yeni elemanlar gelcek diye bu sözden sonrada müttefik olmasını beklemiyorum acıkcası.

Seri başlayalı kac yıldı 15'mi 20'mi bu yıllar icinde saydıgın adamlar gibi tayfaya katılan kim oldu herkes Law gibi katıldı tayfaya
bu kadar birbirini tekrar eden arc'lardan sonra nasıl bir mantıkla barto,cüce falan diyorsunuz anlaması güç.Tayfaya adam gelecekse Law gibi yardıma ihtiyacı olucak bir hayali olucak,üstüne arc yapılacak ön plana cıkacak tanıtılacak.Tayfaya gelen herkes bu şekilde katıldı şimdide Law'da bu senorya işleniyor senaryoda değişikligin D'si bile yok.Bana kalsa bu saatten sonra anca müttefik olsun ama E.oda kendi söylüyor tayfaya yeni elemanlar gelcek diye bu sözden sonrada müttefik olmasını beklemiyorum acıkcası.
Ha tamam hayal şart zaten veya acıların çocuğu Daha geçen yorumunda ne diyorsun burda ne? Böyle gelmiş böyşe gidecek diye bi kural varsa bilelim. Acı mı istiyorsun rahat ol sen Bartoya kralını verir Oda hayal mi istiyorsun Brook veya Franky'nin olaylarını kabul ediyorsan bunada bir tane ayarlarız.
Şu sevdayı bırakın tayfa cool olsun bizim olsun

Robin Vol 2: Law'ın Yolu reklamlardan sonra kaldığı yerden devam edecek. :S

Edit: Hayali olmayan bir adamın tayfaya gelme ihtimali yok arkadaşlar. Law'dan ekmek çıkmaz yani, boşa hevesleniyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık