Lanet olsun dostum kim kimi nerden atıyor heee
Minareyi çalan kılıfını hazırlar demişler sen rahat ol

Mystic'in de dediği gibi Law zaten bu arc zirvesini yaşıyor. Adamın geçmişi-geleceği, hesabı-kitabı bu arc görülecek. Bundan sonra bu kadar ön planda olacağını zannetmiyorum.
Zoro demişin. Law'ın nerdeyse görmediğimiz numarası kalmadı. Gücünü dayanıklılığını vs. hemen her şeyini biliyoruz artık. Bir gençlik ameliyatı mıdır, onun ne olduğunu bilmiyoruz. Ama Zoro şu an kapalı kutu. Ne olduğunu görmedik. Bu arc Pica yüzünden göreceğimizi de düşünmüyorum ya haydi hayırlısı... Bunun dışında Zoro tahmin ettiğimizden daha iyi bir seviyedeyse, üstüne bir de Zoro bu arc kral haki açarsa ne diyebileceksin ?
Kaldı ki Oda dönüm noktası demiş tayfa için. Usopp bile k.haki açtıysa sen düşün

Zoro da kral haki açarsa Law'a farkı atmış olur. Bundan sonra hangi arcın geleceği belli olmamakla birlikte eğer ki Wano gelirse zaten o arcta Zoro'Nun coşacağı da belli. Yani Zoro'ya daha oynayabileceği çok taş var ama Law öyle değil. İşte bu yüzden de Zoro'yu saf dışı etme olayı yatar. Zoro her zaman Luffy'nin ilk göz ağrısı ve tayfanın direği olacaktır.
Chopper konusunda ise ben de senin gibi düşünüyordum ama bir arkadaşın mesajını okuyunca fikrim değişti bu konuda. Chopper en iyi doktor olmak istiyor. Law ise doktor değil cerrah. Adam kesip biçiyor. Ordan alıp başka yere ekliyor. Dolayısıyla Chopper, tedavisi olmayan hastalık kalmasın isteyen bir adam. Ama Law'ın durumu farklı. Bu yüzden Chopper'a da engel olacağını zannetmiyorum.
Son çıkan sayıyla birlikte önemli birkaç cümle var sanırım ama Türkçesi çıkmadığı için bir şey diyemicem o konuda.
Ama dediğim gibi minareyi çalan kılıfını da hazırlar
@ Kehribar
Masadaki yemek olayını güzel yakalamışsın dostum tebrikler