Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi klasikleşen işleyişinin dışına çıkması için Law'ın ölmesini istiyorum ama pek olanak vermiyorum. İleride yonkou olarak göreceğizdir. Kendi tayfa üyelerini kölelerden seçtiğine dair bir teori vardı, onu göz alınca bizim tayfaya geleceğini düşünmüyorum. Onları yüz üstü bırakmayacaktır. Hepsi ölürse belki öyle gelir. Ama yine de güç dengesini bozacak tayfada. Luffy'den biraz güçsüz, Zoro'dan biraz güçlü diye düşünüyorum.

Flevance ile ilgili olarak pek bir şey bulamadım. Birisi bu adın geçtiği bir hikaye yazmış. Bir youtube videosunda da Beyaz Şehir'in adı olarak göstermişler, bu daha mantıklı geliyor.

Havari olayını çok iyi yakalamış arkadaş.:good: Bunu da biraz araştırdım ama farklı farklı şeyler deniyor. Galiba doğrusu İsa ve 12 havarisi. Dof'u İsa olarak düşünürsek büyük ihtimalle Corazon da Yehuda'dır. Son akşam yemeği tablosunda İsa'nın sağ ve sol tarafında altışar kişi var ama burada sol taraf 5, sağ taraf 7 kişi. Pek bilgim olmadığı için ne desem yanlış olur ama ilgimi çekti bu detay.

Corazan sanırım Dof tarafından oluşturulmuş bir kopyaydı. Orjinali olmayabilir. Bir yerde saklıyo olabilir.
Konuşamamasını buna bağlıyorum.

Law devrimcilere katilacak. Cok acik bir sekilde gosterildi bu bolum. WG"nin bunun memleketine yaptigi serefsizligi bi taraflarindan cikaracak Dragon esliginde. Malum Sabo da buralarda.
Robin : Devrimin Işığı
Law : Devrimin Pırıltısı
Doflamingo : Devrimin Ampülü. :( Esas olay Dof'ta aslında ama Devrimciler keşfedememiş bir türlü. Sırlarını bir öğrenseler WG'yi 10 yıl önce düşürürlermiş.

Roronoa Zoro

Robin : Devrimin Işığı
Law : Devrimin Pırıltısı
Doflamingo : Devrimin Ampülü. :( Esas olay Dof'ta aslında ama Devrimciler keşfedememiş bir türlü. Sırlarını bir öğrenseler WG'yi 10 yıl önce düşürürlermiş.
Flamingo gibi bir elitistin devrimcilere yardim edecegini sanmiyorum. Dragon niyetini caksa kafasina saplagi atar.

Flamingo gibi bir elitistin devrimcilere yardim edecegini sanmiyorum. Dragon niyetini caksa kafasina saplagi atar.
Dof işbirliği yapmayacak zaten, yapmak zorunda bırakılacak. :( O denli istihbaratı olan, beyaz dendenmoshi falan kullanan bir Devrim Ordusu'nun Dof'un kutsal ejder olduğunu, Joker olduğunu falan bilmemesi çok saçma duruyor açıkçası. Dragon 12 yılda bunu öğrenmeli, ocaktaki kurtları Dof'un üstüne salarak Dof'u öttürmeliydi. :(

Roronoa Zoro

Baby 5 asiri tas beya. Nasil kimse yavsamiyor su hatuna anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık