Ben olsam sana ihtiyacım var der kapardım hatunuBaby 5 asiri tas beya. Nasil kimse yavsamiyor su hatuna anlamiyorum.

Ben olsam sana ihtiyacım var der kapardım hatunuBaby 5 asiri tas beya. Nasil kimse yavsamiyor su hatuna anlamiyorum.
Bence aşırı sempatik bir hatun seksilik yokBaby 5 asiri tas beya. Nasil kimse yavsamiyor su hatuna anlamiyorum.
Dof varken.Baby 5 asiri tas beya. Nasil kimse yavsamiyor su hatuna anlamiyorum.
Hepsi ayrı kral mı? Hancock? Dof? Don Chinjao? H.haki çıkması seni god yapmıyor yani.Law h.haki açmasa da yonko gücünde olabilir,olamaz diyebilir misin kesin olarak ? Hayır,bilemeyiz.Eğer olursa Zoro'da h.haki var fark attı mı diyeceksin?Şahsen Luffy'nin yerlere göklere sığdıramadıkları hakisini görmüş değilim ben bir türlü hacı. Bunu da Mingo vs.sinde dellendiği son anlarda göreceğim diye ümid ediyorum ama umarım görebilirim.
Kral haki konusunda yanlış düşünüyorsun. Seride kral haki sahibi adamların sayısı 2 elin parmağını geçmez ama sen böyle bir güce olsa ne olacak diyorsun. Kral hakisi olan adamların ne olduğu ortada2 tanesi yonkouydu, bir tanesi kk, bir tanesi kk'nın sağ kolu
![]()
Şu an kral haki bilmesinin çok farkı olmayabilir. Ancak ilerleyen zamanlarda farkını ortaya koyacaktır. Farkını koyan koymuş şimdi hepsi ayrı bir kral; Zoro neden bunu başaramasın ?
Law'da kral hakinin emarasi bile yok şu an. Hiçbir belirtisi olmadığı halde çıkacağına ihtimal vermek de mantıklı gelmiyor bana.
Sonra da Dof gel bakim sen koçum der alırdı ifadeniBen olsam sana ihtiyacım var der kapardım hatunu![]()
Dofun çok bir yerinde olacağını zannetmiyoumKüçüklüğü de çok şekermiş baby 5'in lawa vurduğu kısım çok iyiydi.Ama kesin köleydi bence küçüklükten beri hizmetçi olması bunun göstergesi.Bir zamanlar Amerika'da olduğu gibi.
Sonra da Dof gel bakim sen koçum der alırdı ifadeni![]()
Sanji gitti seride heteroseksüel karakter kalmadı. Herkes aseksüel, o yüzden Baby 5 boşta.Baby 5 asiri tas beya. Nasil kimse yavsamiyor su hatuna anlamiyorum.
En Acıklı Geçmiş diye bir anket açalım o vakit, animesi 30 hafta sonra çıkar ama olsun, bekleriz. Naruto - Sasuke - Itachi - Nagato - Robin - Law - Koala - Nami vs vs bayağı da varmış, 2 seriden üstelik.Law'ın geçmişini merak ediyordum, nihayetinde görmüş olduk. Acıklı geçmişi olmuş, artık bir itachi bir de Law diyeceğim acılı geçmiş için.
Not: Anket eklenmiştir.