Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 762: Beyaz Şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen Luffy'nin yerlere göklere sığdıramadıkları hakisini görmüş değilim ben bir türlü hacı. Bunu da Mingo vs.sinde dellendiği son anlarda göreceğim diye ümid ediyorum ama umarım görebilirim.

Kral haki konusunda yanlış düşünüyorsun. Seride kral haki sahibi adamların sayısı 2 elin parmağını geçmez ama sen böyle bir güce olsa ne olacak diyorsun. Kral hakisi olan adamların ne olduğu ortada :) 2 tanesi yonkouydu, bir tanesi kk, bir tanesi kk'nın sağ kolu :)

Şu an kral haki bilmesinin çok farkı olmayabilir. Ancak ilerleyen zamanlarda farkını ortaya koyacaktır. Farkını koyan koymuş şimdi hepsi ayrı bir kral; Zoro neden bunu başaramasın ?

Law'da kral hakinin emarasi bile yok şu an. Hiçbir belirtisi olmadığı halde çıkacağına ihtimal vermek de mantıklı gelmiyor bana.
Hepsi ayrı kral mı? Hancock? Dof? Don Chinjao? H.haki çıkması seni god yapmıyor yani.Law h.haki açmasa da yonko gücünde olabilir,olamaz diyebilir misin kesin olarak ? Hayır,bilemeyiz.Eğer olursa Zoro'da h.haki var fark attı mı diyeceksin?

Zoro'da da yok emare ve Zoro'yu seri başından beri takip ediyoru bir de.Şimdi çıkıp saymana gerek yok şunlar var diye onlar kayda değer şeyler değil.Hayvanları bayıltmak,insanları bayıltmak,hayvanı durdurmak gibi sağlam kanıtların yok.

Law'ın geçmişini merak ediyordum, nihayetinde görmüş olduk. Acıklı geçmişi olmuş, artık bir itachi bir de Law diyeceğim acılı geçmiş için.

Not: Anket eklenmiştir.

La bende bi süre sonra bazı yerleri baştan alıyorum ama daha bi siftak açamadık şu manga karelerinde ince detay olayında:D
@Vaas
Usta bu çıkarımından dikkat ettiğin, her adımını takip ettiğin karekter Baby 5 diyebilir miyiz?:ehe:

Cor. Klon olsa kan çıkmazdı, kan çıktı değil mi?

Law'ın geçmişini merak ediyordum, nihayetinde görmüş olduk. Acıklı geçmişi olmuş, artık bir itachi bir de Law diyeceğim acılı geçmiş için.

Not: Anket eklenmiştir.
En Acıklı Geçmiş diye bir anket açalım o vakit, animesi 30 hafta sonra çıkar ama olsun, bekleriz. Naruto - Sasuke - Itachi - Nagato - Robin - Law - Koala - Nami vs vs bayağı da varmış, 2 seriden üstelik. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık