K.Haki yeter ona B.Haki Brooka gelsin.Rayleigh'in kenbunshoku hakisi için de '' kalp gözü açık '' mı demeliyiz acaba
Zoro'nun asura'sı, Sanji'nin diable'si birer saldırı ve dövüş tekniği. Duvarın arkasını görme tekniğigibi bir yeteneğin olması biraz absürt değil mi sence de ? Kaldı ki Usopp orda Law, Luffy ve Sugar'ın auralarını, diğer bir deyişle enerjilerini hissediyor. Issho'nun k.hakisi de yüksek ihtimal bu şekilde çalışıyordur. Enerjiyi ve enerji akışını hissediyor adamlar belli ki.
Haa şu olur.. Usopp'un bu olayı seride sadece kendisine has olabilir. Ama bu yine de k.haki olma ihtimalini değiştirmez bence. Zaten k.haki sniperların olmazsa olmazı. İlerde b.haki de ekler, böylelikle de adam olur işte,
B hakisi olmazsa nasıl logia vuracak, bir God sniper'a b haki de lazımK.Haki yeter ona B.Haki Brooka gelsin.
Olsun olmasın demiyorum isterse C.Haki olsun. Ama Usopptan önce Brook için B.haki daha iyi bir güşlendirme olur tayfaya.Katılmıyorum. Korsanlar kralının snipercısı logialardan köşe bucak kaçıyormuş deseler hoş olur mu hiçB.haki de lazım. Kenbunshoku ve boushoku hakiyi birbirini tamamlayan şeyler olarak görüyorum ben. (Üst düzey adamlar için) Bunlardan birisi var diğeri yok gibi bir durum olması çok saçma. Örnek verecek olursak, Ben Beckman'da b.haki varmış ama k.haki yokmuş; ya da daha açıklanmadı k.haki-b.haki olduğu falan... Bunlar komik geliyor bana. İlerde Usopp adam olmaya yaklaştığında, aynı durum onun için de geçerli olacak. K.hakisinin yanına b.haki de verecek Oda Usopp'a. Diğer tayfa üyelerinin çoğunda da durum böyle olacak. Çoğunda haki türlerinin en az biri olacak tahmin edersiniz...... Ama Usopp'ta iki tür haki olacak
![]()
Aynı mantıkla H.hakisi olmazsa nasıl adam bayıltıcakda dersin. :/B hakisi olmazsa nasıl logia vuracak, bir God sniper'a b haki de lazım
Zaten seri sonuna doğru namide bile çıkar haki brook da hayli hayli çıkacaktır