Şöyle karizma bir adamın Luffy tarafından yenilecek olması o kadar çok koyuyor ki.
bu k.hakinin nasıl işlediğini gösteriyor büyük ihtimal. daha önce seride biri kullandığında böyle gösterilmediği için bazılarımız da k.hakinin türü falan diyor. artık Oda amcam bunu ilerde açıklarsa k.haki mi başka bir şey mi öğreniriz. ayrıca k.haki neden duvarın arkasında ne olduğunu göstermesi? Nami Skypia'da duvarın arkasındayken Enel onu nasıl farketti o zaman? ya da Luffy balık adam adasında onca masafeden Caribou'yu sezdi odanın içinde duvarların arkasında? Oda amcam önceden bunun nasıl çalıştığını göstermemişti belki de artık açıklamaya karar verdi ondan çizdi bunu. ilerde gösterir umarım. belki de 3D2Y'de gösterir hakilerin ne olduğunu nasıl çalıştığını.Bizim bildiğimiz hangi haki insana duvar arkasını görme yeteneği veriyor? Hiç biri, en azından elimizdeki bilgilerle bunu söyleyebiliriz.
Nasıl Zoro'da asura, Sanji'de diable jambe varsa Usop'tada duvar arkasını görme yeteneği var.
Asura ve Diable jambeyi haki ile açıklayamıyorsak, bu görme olayını da haki ile açıklayamayız diye düşünüyorum.
Görme yeteneği, Usop'a özgü bi yetenek olarak kalabilir.
Edit: Haki de olabilir, bu sadece ufak bi tahmin.
Herşeyden öte adam korsan sıfatını tam olarak yansıtan nadir korsanlardan. Çok güçlü, zeki, arkası sağlam, karizmatik bir karakter. 1 vs 1 de Luffy'nin bu adamı almasi imkansiz ama Oda bir şekilde kılıfını uydurur.Saçma sapan bir şekilde yenilirse, benim için yenilmiş sayılmayacak Mingo. Tıpkı Enel gibi. Bakalım Oda ne hazırlamış bize. Ama harbiden Mingo yenilecek adam değil haaa![]()
Bak demedi demeyin.Lawı kolay bi şekilde alan adam, luffyide o şekilde alır.Bence dof 2 sini birden rahat alırda araya bişey sokacak.
Hiç belli olmaz Luffy 2 arctır kendini kasmıyor. Altından birşeyler çıkacak gibi.Herşeyden öte adam korsan sıfatını tam olarak yansıtan nadir korsanlardan. Çok güçlü, zeki, arkası sağlam, karizmatik bir karakter. 1 vs 1 de Luffy'nin bu adamı almasi imkansiz ama Oda şekilde kılıfını uydurur.
Doğru söyledin katılıyorum. Lawında sağlam nedenleri var sonuçta 2 si nin savaşması daha makul luffynin yeni güçlerini merak ediyorum sağlamdırda ama dofun da teknikleri vardır. Görmediğimiz bir bir çıkacak hepsi.Abi zaten Luffy'nin tek başına Mingo'yu alması demek, Law ile aralarında fersah fersah fark var demek. İki sene önce Law-Luffy-Kid 3 lüsünü yan yana çizen adam neden böyle bir şey yapsın ? Şimdi Kid gelse Mingo'ya ancak çizik atabilse ama Luffy gelip Mingo'yu yense ne kadar uygun olur ?
Luffy tek yenerse Law da tayfaya gelsin, kimse de yok Law'ın tayfası var dövmesi var, karizması var diye savunmasın Law'ı ? Değil mi yani..
Bana kalırsa Law-Luffy ikilisinin alması en makul olanı. Öteki türlü araya sokacak bir şey mi kaldı![]()
ama artık alışmak lazım 1 vs 1'de almasına. yoksa bu kafayla KK olamaz ki bizim oğlan. bunu tek alamaz, yonkouyu tek alamaz, amirali tek alamaz vs. vs. yavaştan başlaması lazım. 1 vs 1'de böylelerini almaya başlamayıp illa birileriyle beraber alacaksa öyle KK olunmaz. artık Oda amcam bir şekilde 1 vs 1'de indirtecek. olacağı bu.Herşeyden öte adam korsan sıfatını tam olarak yansıtan nadir korsanlardan. Çok güçlü, zeki, arkası sağlam, karizmatik bir karakter. 1 vs 1 de Luffy'nin bu adamı almasi imkansiz ama Oda bir şekilde kılıfını uydurur.