Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olaya bak ya lufylerin kaç bölümde vardıgı noktaya usopp tek sayıda vardı helal olsun sana usopp adamda ki haki eneldeki kadar var gibi duruyor +1 eklendi tayfaya :)

Bizim bildiğimiz hangi haki insana duvar arkasını görme yeteneği veriyor? Hiç biri, en azından elimizdeki bilgilerle bunu söyleyebiliriz.
Nasıl Zoro'da asura, Sanji'de diable jambe varsa Usop'tada duvar arkasını görme yeteneği var.
Asura ve Diable jambeyi haki ile açıklayamıyorsak, bu görme olayını da haki ile açıklayamayız diye düşünüyorum.
Görme yeteneği, Usop'a özgü bi yetenek olarak kalabilir.

Edit: Haki de olabilir, bu sadece ufak bi tahmin.

Rayleigh'in kenbunshoku hakisi için de '' kalp gözü açık '' mı demeliyiz acaba :)

Zoro'nun asura'sı, Sanji'nin diable'si birer saldırı ve dövüş tekniği. Duvarın arkasını görme tekniği :) gibi bir yeteneğin olması biraz absürt değil mi sence de ? Kaldı ki Usopp orda Law, Luffy ve Sugar'ın auralarını, diğer bir deyişle enerjilerini hissediyor. Issho'nun k.hakisi de yüksek ihtimal bu şekilde çalışıyordur. Enerjiyi ve enerji akışını hissediyor adamlar belli ki.

Haa şu olur.. Usopp'un bu olayı seride sadece kendisine has olabilir. Ama bu yine de k.haki olma ihtimalini değiştirmez bence. Zaten k.haki sniperların olmazsa olmazı. İlerde b.haki de ekler, böylelikle de adam olur işte :),
K.Haki yeter ona B.Haki Brooka gelsin.

Rayleigh ne diyor: ''Bu adada, şu kadar, senden güçlü yaratık var...''
Adam bi şekilde hissediyor ama Ussop'unki hissetmekten öte baya baya görmek gibi bi şey, sanki termal dürbün kullanıyor, adam.

Neyse, bu söylediklerim tahminden öte gitmeyecek şeyler.

Herkesin beklediği muhteşem 3 lü hariç lufy zoro sanjiyi kastediyorum tayfanın diğerlerinde haki çıkıcak mı ihtimalini bu mangada gördük ben usopun babası gibi olucağını düşünüyorum lufy nin yanında korkusuzca dünya savaşında meydan okuduklarında en ufak tereddüt dahil duymayan bir tayfadaki 4. adam olucağını düşünüyorum şu zamana kadar usopun yendiği rakipleri topla çoğu korsan dokunamaz bile onlara usop değişik bi karakter hakidir büyük ihtimal arkadasın dediği gibi enerji auraları hissetme gücü olabilir çünkü usop lufy nin law ın ve sugarın aurasını hissetebilir daha önce birlikte oldukları ve sugarla savaştığı için tabi usopda şaşkın ilerde tayfa tam korsanlar kralının tayfasına benziyo namide brook da frankydede böyle şeyler görmek isterim açıkcası.

Katılmıyorum. Korsanlar kralının snipercısı logialardan köşe bucak kaçıyormuş deseler hoş olur mu hiç :) B.haki de lazım. Kenbunshoku ve boushoku hakiyi birbirini tamamlayan şeyler olarak görüyorum ben. (Üst düzey adamlar için) Bunlardan birisi var diğeri yok gibi bir durum olması çok saçma. Örnek verecek olursak, Ben Beckman'da b.haki varmış ama k.haki yokmuş; ya da daha açıklanmadı k.haki-b.haki olduğu falan... Bunlar komik geliyor bana. İlerde Usopp adam olmaya yaklaştığında, aynı durum onun için de geçerli olacak. K.hakisinin yanına b.haki de verecek Oda Usopp'a. Diğer tayfa üyelerinin çoğunda da durum böyle olacak. Çoğunda haki türlerinin en az biri olacak tahmin edersiniz...... Ama Usopp'ta iki tür haki olacak :good:
Olsun olmasın demiyorum isterse C.Haki olsun. Ama Usopptan önce Brook için B.haki daha iyi bir güşlendirme olur tayfaya.

God Usopp! OMG! Vöööoaaah! -Haki x Usopp- ? Süperdi o konuşması hele ki ..

Edit : Luffy üzerinde acayip bir "tanrısallaştırma" söz konusu. Luffy'nin Marineford'a kadar tayfası için yaptığı fedakarlıklar sonucu şuanda tayfa acayip bağlanmış durumda Luffy'e karşı . Üstelik abisin kaybettiğinde kendilerinin orada olamamaları da etkilidir. Luffy'e olan bağlılık sayesinde Usopp "haki" uyandırdı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık