Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof kaybetmeyeceğine inanıyor ondan rahat.Ağzı,burnu dağılsada hala gülmeye devam edecek bence.Genel tepkisinin değişeceğine inanmıyorum.Bi nevi psikopat işte.

Genel karakteri öyle bu elemanın..Savaştada hep böyle takılıyordu..İşte Aokiji karşısında biraz tırstı..Ama savaşma niyetinde olsaydı yine güle oynaya savaşırdı..

Ayrıca dediğin gibi hala diyor birkaç küçük hata yabilirim diye ama herşeyini kaybetti farkında değil.. :/
Elinde hiç bir şey kalmadı adamın, bu saatten sonra sağ salim bir şekilde adadan çıksa bile büyük ihtimal shichibukailiği elinden alınacak başına ödül konacak vs. En büyük kozu Sugar baygın vaziyette. Diğer adamları başkalarıyla savaşmakla meşgul. Ve karşısına iki tane kendisini dövmek için gelen insan varken bu rahatlığa bir anlam veremiyorum. Hani savaşı örnek göstermişsin ancak savaşta kendisi için durum hiç bu kadar sakat değildi. Şimdi tüm pis işleri meydana çıktı. Bu saatten sonra paçayı kurtaramaz. Hani kendisini koruyacak bir tek Trebol var ki o da ne kadar dayanabilir muamma.

Bu saatten sonra bu kadar rahatlığı hak etmiyor Dof ama bakalım altından bir şeyler çıkacak mı.

Adamın sülalesi raad. (Kutsal ejderliğin verdiği ego olsa gerek.)
Olabilir tabi ama yine de yeterli gelmiyor bana, adam her şeyini kaybetmek üzere. :/

Luffy'nin bütün rakipleri yeneceklerinden emindi o yüzden rahattı kimisi güldü kimisi dalga geçti Dof'un mizacıda az biraz sayko olduğundan güler dalga geçer bir an ciddileşip vurabilir belli olmaz ama işin sonunda imana gelecektir oda

Unknown

Elinde hiç bir şey kalmadı adamın, bu saatten sonra sağ salim bir şekilde adadan çıksa bile büyük ihtimal shichibukailiği elinden alınacak başına ödül konacak vs. En büyük kozu Sugar baygın vaziyette. Diğer adamları başkalarıyla savaşmakla meşgul. Ve karşısına iki tane kendisini dövmek için gelen insan varken bu rahatlığa bir anlam veremiyorum. Hani savaşı örnek göstermişsin ancak savaşta kendisi için durum hiç bu kadar sakat değildi. Şimdi tüm pis işleri meydana çıktı. Bu saatten sonra paçayı kurtaramaz. Hani kendisini koruyacak bir tek Trebol var ki o da ne kadar dayanabilir muamma.

Bu saatten sonra bu kadar rahatlığı hak etmiyor Dof ama bakalım altından bir şeyler çıkacak mı.
Dediğim gibi hem karakterden hemde fazla güvenden kaynaklanan bir durum..CP0 ve Amiralle zaten ittifak bu saatten sonra Amiralden hayır gelmeyeceğini biliyordur ama Shicilini alsada Kutsal ejder olduğundan yinede dokunulmazlığı var..Her ne yaparsa yapsın bu adamlar yaptıkları suç sayılmıyor..

Yani öyle yada böyle ben tayfamla bu adadan istediğim gibi çıkarım.Yada herkezi öldürür öyle çıkarım gibi bir düşüncesi var..

Olabilir tabi ama yine de yeterli gelmiyor bana, adam her şeyini kaybetmek üzere. :/
Ne kadar korsan olursa olsun ''Kutsal ejder'' adam çıkar gide Mairojonis (?_?) e :D

Usop resmen kenbunshoku haki açtı. Bu hakini nasıl bir etkisi olduğunu da kanlı canlı görmüş olduk. Bu arc heykeli dikilecek adam olduğu için bu kadar ön plana çıkması kaçınılmazdı. Güzel bir bölüm kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık