Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Law iyim diyor yani bilemiyeceğim aynı anda dof ve amiralle uğraştı daha kötü haldeydi. Şu anda Luffy nin taşıması sayesinde toparladı kendini Trebolla ne olur bilemem artık.
Her nekadar toparlansada yinede Dofly ile savaşacak durumda değildir belki Trebol e bile ezilebilir..Ama sonunda alacaktır Trebol u..Aldığında ise hareket edicek hali kalmayacktır..

Luffy e gelince ikisinin bir şekilde ayrılması gerekiyor.Dofly ninde Luffy nin de rahat dövüşebilimesi için..Dofly nin hala dövüşmek gibi bir planı yok..Belki Croco ya yaptığı gibi ittifak teklif bile edebilir.Tabi ki Luffy kabul etmez..Ama hala Luffy nin daha da sinirlenmesi gerekiyor.

Ayrıca iki bölümü aynı anda okuyunca daha tatlı oldu :D

Kurşun çıkartmakla iş mi biter yaraları hala duruyor sonuçta. Karşısında hiç yıpranmamış Trebol var. Hala gidişat aynı gibi geliyor bana. Trebol vs Law, Dof vs Luffy belki 2 vs 2 şeklinde savaşta olabilir. Öylesi çok daha ilginç olurdu.
İyi kombin saldırılar görsek gerçi Luffy ve Law nasıl kombine edecekler meyveleri bilemiyorum.

Alpamis

Bölüm çok iyiydi bence.Bazı arkadaşların dediği gibi artık tayfada Luffy'e olan bakış açısı daha da değişti gibi eskiden de inanıyor sayıyorlardı.Ama bu sezonda ki tayfanın Luffy'e olan bakış açısı daha bir başka bundan sonrada hep böyle olucak gibi.Ve Usopp'u daha da fazla sevmeye başladım.%99.99 gibi büyük bir ihtimalle K.haki açmıştır.Zaten açması da gerekiyordu şimdi hem hedefinden şaşmaz hem de istediği yerden vurabilir gibi.

Dof'un bu kadar rahat takılmasının ardında ne var acaba? Kaybetme ihtimalinin sıfır olduğunu falan mı düşünüyor ki. :hoo:

Unknown

Dof'un bu kadar rahat takılmasının ardında ne var acaba? Kaybetme ihtimalinin sıfır olduğunu falan mı düşünüyor ki. :hoo:
Genel karakteri öyle bu elemanın..Savaştada hep böyle takılıyordu..İşte Aokiji karşısında biraz tırstı..Ama savaşma niyetinde olsaydı yine güle oynaya savaşırdı..

Ayrıca dediğin gibi hala diyor birkaç küçük hata yabilirim diye ama herşeyini kaybetti farkında değil.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık