Valla siz mi abartıyorsunuz yoksa ben mi anlamıyorum bilemicem çok farkli düşünüyoruz açıkcası Zorodan çok şey bekliyorsunuz ama neyse..
Ben de bunun aksini iddia etmedim ki ama Zoro>Sanji'dir.Diğerlerine katılıyorum.Kenpachi sen tahmin ediyorsun görmediğimiz adamların sıralamalarını yapamam bildiklerimizin arasında Luffy>Law>Zoro, Sanji
Fanlık.Abi zoro sanji aynı ya ben anlamıyorum zoro neden bu kadar yüksek duruyor sizin gözünüzde tek fark zoronun amacı olması o yüzden sanjiden bir tık üstte görünüyor buna itirazım yok ama sıralama yaparken bile sanji yi adamdan saymıyorsunuz şaka gibi
Luffy ile eşit pekala..Zorodan çok şey beklememizin sebebi şunlar sen nasıl düşünürsün bilmem.
GranD Lıne'a ilk girdikleri gibi Luffy ile eşit dövüşmesi ve karşılaştığı bütün rakipleri Luffy kadar zorlanmadan yenmesi.
Örnek verirsek Mr1'e bir ton saldırı ile kesmeye çalıştı demir olduğundan kesemedi en sonunda kesmeyi başardığı gibi tek attı ve Kakuyuda Luffy kadar zorlanmadan yendi.
Kumaya karşı üstün performansıda bunu destekleyebilir tabi 2 sene sonra durum ne kesin değil.
Ben şu an o supernovaların arkasında görüyorum çünkü Sanji'yi ayrıca ileriye doğru da yaptığım sıralamada dikkat edersen önlerine geçmiş durumda.Sen bana laf atacağına git Reiper'in sıralamasına bak da konuş.Franky ve Bepo bile Sanji'nin önünde.Zoro sanji olayına girmeyeceğim ama sanjiyi sona koyman..