bunun fanlıkla ne alakası var merak ettim. Öyle dediğine göre zoro biz görmeden baya gücünü göstermiş demekFanlık.
bunun fanlıkla ne alakası var merak ettim. Öyle dediğine göre zoro biz görmeden baya gücünü göstermiş demekFanlık.
düşünüyorsun ama dipçiği olması için yeterli bir sebep mi?Zaman atlamasından sonra Sanji'nin tayfada güçten çok akıl ve casusluk oyunlarıyla önplanda olcağını düşünüyorum.Güç gösterilerinin ise Zoro tarafında olacığını düşünüyorum.
Öyle bir yazmışsın ki, duyan da Luffy kendi isteği ile bayıldı sanacak. :/Ben Thriller Barc arc'ını da farklı yorumluyorum.Orda bence Zoro'nun dayanıklılığına değil fedekarlığına Luffy'e olan bağlılığına dikkat çekilmek istenmiştir.Yoksa tabi ki Zoro öyle bir nedenden dolayı öldürmek saçmalık olurdu.Orda Luffy,Kuma'nın geldiğini görse sizce bayılır mıydı? Ya da Zoro'nun aldığı kadar darbeyi bu sefer Luffy'e verilseydi.Zoro gibi o kadar günde mi iyileşirdi.Adam kaç vs'sinde o kadar gün yaralı kalmış.
Güç konusunda ivit.düşünüyorsun ama dipçiği olması için yeterli bir sebep mi?
Katılıyorum yani sonuç olarak güç gösterisi değil di o kuma zoroyu boşuna atmadı adam kumanın önüne fedakarlıkla ilgili şeyler yaşandı sanjiyi atsaydı ne diyecektiniz bir şey demezdiniz ama :S ...Ben Thriller Barc arc'ını da farklı yorumluyorum.Orda bence Zoro'nun dayanıklılığına değil fedekarlığına Luffy'e olan bağlılığına dikkat çekilmek istenmiştir.Yoksa tabi ki Zoro öyle bir nedenden dolayı öldürmek saçmalık olurdu.Orda Luffy,Kuma'nın geldiğini görse sizce bayılır mıydı? Ya da Zoro'nun aldığı kadar darbeyi bu sefer Luffy'e verilseydi.Zoro gibi o kadar günde mi iyileşirdi.Adam kaç vs'sinde o kadar gün yaralı kalmış.
Göreceksiniz siz Zoro fanları Pikadan bir dayak yesin de umarım yer Sanjide bomba bir olayla geri dönecek o zaman da son sıraya koyarsınız dalga geçersiniz adamcağızlaGüç konusunda ivit.
Eminim kesin ölürdü böyle düşünüyorsun bir şey diyememSanji,Zoronun dipçiğiyle bayılıyor zaten o kadar yarayı alsa kesin ölürdü.
Ek olarak ben Zoro fanı değilim hatta Op'ta herhangi bir karaktere de pek sempati duymam bunuda belirtiyim sadece yazdıklarımda Zoronun neden bu seviyelerde görüldüğünü yazdım.
Hah işte Vaas bu pis Zoro fanı :S Bir de Enel fanları var onlar daha beter o da straw-hat. :/Göreceksiniz siz Zoro fanları Pikadan bir dayak yesin de umarım yer Sanjide bomba bir olayla geri dönecek o zaman da son sıraya koyarsınız dalga geçersiniz adamcağızla