Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 750: Savaşın Yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla siz mi abartıyorsunuz yoksa ben mi anlamıyorum bilemicem çok farkli düşünüyoruz açıkcası Zorodan çok şey bekliyorsunuz ama neyse..
 
Kenpachi sen tahmin ediyorsun görmediğimiz adamların sıralamalarını yapamam bildiklerimizin arasında Luffy>Law>Zoro, Sanji
 
Abi zoro sanji aynı ya :D ben anlamıyorum zoro neden bu kadar yüksek duruyor sizin gözünüzde tek fark zoronun amacı olması o yüzden sanjiden bir tık üstte görünüyor buna itirazım yok ama sıralama yaparken bile sanji yi adamdan saymıyorsunuz şaka gibi :D
 
Zorodan çok şey beklememizin sebebi şunlar sen nasıl düşünürsün bilmem.

GranD Lıne'a ilk girdikleri gibi Luffy ile eşit dövüşmesi ve karşılaştığı bütün rakipleri Luffy kadar zorlanmadan yenmesi.
Örnek verirsek Mr1'e bir ton saldırı ile kesmeye çalıştı demir olduğundan kesemedi en sonunda kesmeyi başardığı gibi tek attı ve Kakuyuda Luffy kadar zorlanmadan yendi.

Kumaya karşı üstün performansıda bunu destekleyebilir tabi 2 sene sonra durum ne kesin değil.
Luffy ile eşit pekala..
kakuyu zorlanmadan mı yendi o aşura tekniğini zorlanmadığı için mi yaptı abartmayın ya :D
Adam kılıç ustası tabi ki kılıçla ilgili olan rakipleri alacak yani bunları aldı diye zorodan çok mu şey bekliyorsunuz. Hadi onu da geçtim kuma ya karşı üstün performansı nedir ya adamın orada dayanıklılık vurgusu yapıldı. Fedakarlık falan işlendi yani abartılacak bir şey yok onun yerinde sanji de olsa gene aynısı olacaktı .S bu baştan beri olan bir şeydi şu anda da tam ne güçte bilmiyoruz kimsenin kini bilmiyoruz ...
 

Alpamis

Son of Sparda

Kardeşim tecrübe diyorsun da 2 yıl önce ki Luffy'nin yaptığı tecrübeyi Kid yonkou'ya karşı savaşmış olsa bile belki o kadar tecrübe yapamamıştır.Zaten bence Luffy o arada bunlar fark basmıştır.2 yıllık arada Luffy Rayleigh'den aldığı eğitimle diğerleri de yavaş yavaş adımlar atarak Luffy'e denklik sağlamıştır.Ama şu an bana göre başı Luffy'i çeker ama Kidd Luffy'nin üstünde olsa da şaşırmam.
 
Zoro sanji olayına girmeyeceğim ama sanjiyi sona koyman..
Ben şu an o supernovaların arkasında görüyorum çünkü Sanji'yi ayrıca ileriye doğru da yaptığım sıralamada dikkat edersen önlerine geçmiş durumda.Sen bana laf atacağına git Reiper'in sıralamasına bak da konuş.Franky ve Bepo bile Sanji'nin önünde.
Ayrıca Zoro da novalardan biri ve Sanji bunlardan olmadığından dolayı şu anlık hala gerisinde gibi duruyor.Aslında koymicaktım ama ilerideki düşüncemde koyacağım için onu da öyle yerleştirdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık