Bilmem ki,öyleydi galiba.Biliç değilmiydi lan o 5 güç
Bilmem ki,öyleydi galiba.Biliç değilmiydi lan o 5 güç
Adamların amacı kral olmak daha ne kadar büyük amaçları olsun.Hawkins'in yonkouyu yenmeyi çalışmaları Zorodan üstün yapmıyor malesef.
Şimdi Marco,Hawkins,Kid ortak olsa Jozu Hawkins'i yenemez mi dicez o gibi birşey.
Kid'i neden Lawdan üstün görüyoruz sebebi Luffy ile dövüşmesi ve muhtemelen denk dövüşecekler olması ama Hawkins veya Apooda böyle birşey yok normal takılıyorlar çok büyük amaçları yok gibi gözüküyor.
Zaten böyle birşeyi düşünmesem yazmazdım.
Zoro süpernova iken sanji sıradan bir tayfa üyesiSanjiyi siz hiç yazmasaydınız çıkartın seriden bari yuh son sıra ya yazmışlar bu arada o 5 adam kim hani zoro ilk 5 adam içinde olacakmış ya
Şu an aralarında fark olabilir ama bence o fark önümüzdeki arclarda kapanıp Zoro;Hawkins ve Drake seviyesine gelecektir.Ayrıca ben o salak Apoo'yu bunların altında görüyorum.Adamların amacı kral olmak daha ne kadar büyük amaçları olsun.
Sorun orda işte ortaklıkta Law Luffy'le ortakken Zoro sadece Luffy'nin adamı konumunda
Ama Kid Apo Hawkins ortak konumundalar Ya Kid kendi adamı kadar olamayan bi Hawkinsle aynı masaya oturup beyler sizle ortak olmak istiyorum dermi veya hangi cesaretle Apo gidip orda Kid'in adamlarını canı istiyor diye saldırılabilir işte bunda diyorki tamam Kid üstün ama bi Hawkins veya Apo bu adama yakın bi güçte bunların dengi Killer değil veya Zoro, Kid ve Luffy.
Sanji de o kadar tanınsaydı sanjıda süpernova olurdu ne var yani..Zoro süpernova iken sanji sıradan bir tayfa üyesi
11 veya 12 Süpernova diye özellikle belirtilmelerinin bir sebebi var.
(Hatırlayamadım şimdi )
Tabii ki zamanla kapanacak hele bi samuray arc yapam Zoro reisi tutana aşk olsun ama şimdi Hawkins filan Zorodan güçlüdür.Şu an aralarında fark olabilir ama bence o fark önümüzdeki arclarda kapanıp Zoro;Hawkins ve Drake seviyesine gelecektir.Ayrıca ben o salak Apoo'yu bunların altında görüyorum.
Sanji zaman atlamasından Zoro'nun dipçiği olamaz.Sanji de o kadar tanınsaydı sanjıda süpernova olurdu ne var yani..
Neden ?Sanji zaman atlamasından Zoro'nun dipçiği olamaz.
Luffy=Kidd>Law>Hawkins=Drake>Apoo>Killer=Zoro>Urogue=Capone=Bonney>SanjiTabii ki zamanla kapanacak hele bi samuray arc yapam Zoro reisi tutana aşk olsun ama şimdi Hawkins filan Zorodan güçlüdür.