Dragon'un oğlu olması başka şey, Sabo'nun kardeşi olması başka şey. Sabo zaten ünlü adam, Dof'un çöpleri bile onun burada işi ne diyorlar. Böyle bir adamın kardeşi çıkarsa daha da yükselir Luffy'nin ödülü.Zaten Dragon'un oğlu olduğu biliniyor,Sabo'nun kardeşi olduğu öğrenildi diye mi ödülü artacak?
Hawkins ve Drake de güçlerini katlamışlardır.Ama ben hiçbir novanın bir Kid veya Luffy edeceğini düşünmüyorum.Ayrıca Kid'den de houshoku bekliyorumYok böyle bir şey
Luffy>Law, Luffy=Kid ama Luffy üstündür.
Tabii diğer süpernovalar sürpriz yapmazlarsa Hawkins ve Drake hele Hawkins o meyveyle var ya
Apoo nun önüne xdrake i koy benim sıralamam.Luffy≥Kid=Law≥Apoo
Sürprizlere hazırlıklı olmak lazım Hawkins'in meyve baya bi ilginç adam o bebeklerin sayısını arttırdıysa zaten işimiz yaşHawkins ve Drake de güçlerini katlamışlardır.Ama ben hiçbir novanın bir Kid veya Luffy edeceğini düşünmüyorum.Ayrıca Kid'den de houshoku bekliyorum
Yonkoulardan da aynı şekilde
Denizin bu tarafında en 10 kişide bekliyorum bunlardan biri de Kid
O zaman bende Luffy kral olacak deyip Luffy>Shanks deyim şimdidenGeniş geniş anlatmak istemiyorum ama Zoro dediğimiz adam Yonkou seviyesi olacaksa hiç olmazsa Hawkins'ten güçlü olmalı.
Hawkins'in taş çatlasa potansiyeli Amiral ayarıdır.
Zaten Zoro bence Kuma ile dövüşünde ve karşılaştıkları adamları çok zorlanmadan yenerek bence gücünü ispatlamış biri benim için Zoro bu seviyede.
Dragon'un altında olan birisinden dolayı Luffy'nin ödülü yükselmez bence.Dragon'la bağlantısı bilinmeseydi eğer,işte o zaman devrimci Sabo'nun kardeşi olması Luffy'yi yükseltirdi.:/Dragon'un oğlu olması başka şey, Sabo'nun kardeşi olması başka şey. Sabo zaten ünlü adam, Dof'un çöpleri bile onun burada işi ne diyorlar. Böyle bir adamın kardeşi çıkarsa daha da yükselir Luffy'nin ödülü.
Sen bıraksana seriyi :sHawkins ne yaptıki amiralin karşısında çukura düşmeyecekmiydi? Ah şu ödüller bi açıklansada bizde kurtulsak. Senin gözünde tayfa bi hiçmiş dediğim gibi bi ödüller açıklansada tayfanın potansiyel farkını görsek.