doflamingo amirallerle eşit gücte olsa,bir tane amiral o adaya gönderildiginde kendisine saldırmasın diye,wgyi,kutsal malları cp-0 yu kullanıp tüm dünyayı kandırmazdı.
amiral gücünde olsa, omuzunun yarısı olmayan, tek bacak aokiji gelince kacmazdı.yok tehdit etmiş bla bla.öldürücem yasatmıcam dedi, smokera tek attı,madem adamdın harcasaydın,aokiji gelince ık bık geri vites.
amiraller doflamingodanda güclü.doflamingo amirallere karsı ne kadar denk dövüsürse,amirallerde yonkolara karsı o kadar denk dövüsür gibi gözküyor.yani dofun bulundugu güc alanı,luffy onu sayet yenerse,bizimkisi için harika bir power-up olucak gibi duruyor.
yani rakama dökersek yonko 10-9 sa, amiral 9-8 ,doflamingo ise 8-7 gibi duruyor gözümde. bizim lastik velette 7-6 dir işte,o aralıkta herkez istedigine inanır.ama acıkca amirallerden cekiniyor.bir an dedim sallamıyor ama,cekiniyor.fujitora saldırdıktan sonra seklide kaydı, kendisine aktif bir amiralin karısıcagını hiç hesaba katmadı.
adam filo amiralinden telefon ettiriyorki bak ben hala shicbukaim burada amiral var bana dokunmasın,bende diyecemki doflamingo o adamı yener ı ıh
dipnot;aokijinin doflamingo için söyledigi sözler potansiyelini ve planlarının büyüklügünü gösteriyor,zamanında teach için uyaran shanksle aynı sözler ve tabiki aynı aokiji bizim tayfanında nasıl bela olacagını ve ilk defa korktugunu potansiyel olarak itiraf etti ve evet dof inmezse cok basbelası olucak.ne zaman biri bas belası olmaya baslarsa, bknz enel,crocodile luffy bedavaya paket eder
keske dof yense ama adadaki acılardan sonra imkansız