Alpamis
Sengoku
Şimdi dediğin gibi bir kez daha okuyunca her yere kayabiliyor.K.b aslında övmek istedim
Şimdi dediğin gibi bir kez daha okuyunca her yere kayabiliyor.K.b aslında övmek istedim
Yahu zaten 1 yumrukta koca kaleleri yıkabiliyor olması bence abes kaçardı.Wb'nin deprem yumruğu bile marinefordu tamamen yıkamadı.Hmm Kale yıktı diye biliyordum o zaman dendiği gibi çok güçlü değilmiş.
Ben mangadada bir fark goremedim dogrusuYumruk bence mangada daha güçlü gözüküyordu.Animede sadece önüne geleni uçuruyormuş gibi gösterilmiş sanki.
Oysa adamın attığı yumruk her yöne etki etmiş bartolomeo sayesinde belli bir kısımdaki seyircileri etkilemiş.Birde şunu görünce güldürdü
Muhtemelen ayna gibi olduğu için dandik saldırılarda ince bariyer koyuyor gözükmüyor.Fakat kralın yumruğu gibi saldırılarda korunmak için bariyerin boyutunu,dayanıklılığını ve kalınlığını arttırıyordur.Bu şekilde yorumladım.Mangada zaten kralın yumruğuyla bariyeri görebilmiştik.El kol hareketini de yapıyordu.Gerisi için adam uğraşmıyor işerken bile hallediyorBartolomeo'nun bariyeri önceden görünmezdi de sonradan mı görünür oldu yoksa odaklanmadıkça görülmesi zor bişey mi?