Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

638: Tek Vuruşta Nakavt! İnanılmaz 'Kralın Yumruğu'!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bölümleri izlemiş olmak için izliyorum. :artiz:

Ayrıca abartılan bir çok şey gibi bu yumrukta abartılıyor, 1 saat ısınma turundan sonra sadece düz bir şekilde ilerleyen yumruğun gücü anca tam isabet ettirebilirse gıdıklar anca Yonkou'yu. Luffy'nin bilmem kaç metrelik dev olduğu düşünüldüğü gibi burada da bir yumruk Yonkou'yu indirebiliyor. Bu op evreninin insanları harbi süzme salak. :artiz:
Luffy'nin dev olma muhabbeti smoker'ın da bir zamanlar söylediği gibi birisi G3'ü görmüştür ne olcak şeklinde. Ayrıca yalnızca OP insanları mı? Marineford'da denizciler ile ilgili bir konu açılmıştı bu kadar da salak olunmaz lan diye. Tensei-sama-chan açmıştı galiba. Hatırlarsan Ace kurtuluyor askerler tüfekler ile saldırıp bunlar meyve kullanıcısı kaçınn diye geri kaçıyorlardı :hhh:

O kral mera mera'yı alabilse ataya tek atar lan gerekli ısınma ile :D. Gura gura bunda olsa Red line filan kalmaz bir koydu mu? Bu arada tam olarak anlamamışsınız siz arkadaşı. Bir tane yumruk atıyor onun şoku ile kale yıkabiliyormuş. Luffy bunu yapamaz diyor sadece. He bana kalsa Bi kral'ın bir yumruk ile yapabildiği şeye bakın, luffy'nin denizin altında Kraken'e tek attığı sahneye bakın kararınızı verin bence.

Adam Barto'nun bariyeri aşamadı daha.
Şok saldırısı gibi sahayı titretti bence pek etkili değil , o yumruğu Shanks'ın yada WB'in önünde vursa deviremez.

Luffy'nin dev olma muhabbeti smoker'ın da bir zamanlar söylediği gibi birisi G3'ü görmüştür ne olcak şeklinde. Ayrıca yalnızca OP insanları mı? Marineford'da denizciler ile ilgili bir konu açılmıştı bu kadar da salak olunmaz lan diye. Tensei-sama-chan açmıştı galiba. Hatırlarsan Ace kurtuluyor askerler tüfekler ile saldırıp bunlar meyve kullanıcısı kaçınn diye geri kaçıyorlardı :hhh:
He ya, orada bu "bu ne şimdi ..." demiştim. :ehe:

Oda'yı bu tarz konularda anlamak cidden zor. :artiz:

Arkadaş ben adamın gücü hakkında konuşmuyorum ki yumruğun şiddeti hakkında konuşuyorm.
Zafı o besbelli ama attığı yumruğun şiddeti Luffynin atabileceği yumruktan daha güçlüydü.
Karşılaştırdığım LUffynin yumruğu ile Kaleyi yıkan yumruk.
Öncelikle kale falan yıktığı yok.Animede ne söylendi bilmiyorum ama mangada sadece delik açtığı söyleniyor.Bunu da 1 saat ısındıktan sonra yapabiliyor.

Alpamis

Sengoku

O Kralın yumruğunun Sengoku'nun şokunun yarısı kadar bile etkisi yoktur bence :D

La arkadaş ne yumrukmuş ya, Fatih'in Şahi Toplarının özentisi işte, 1 saat ısınıyor orada da en fazla kalede delik açabiliyor, link yukarıda verilmiş. :artiz:

Bu kadar abartmayın, altı üstü bir Şahi Topu kadar etkili. :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık