Alpamis
Borsalino Kizaru
Hem de 1 saatten fazla ısınmıştı
Hem de 1 saatten fazla ısınmıştı
tespitin a..yonkouları indiricek yumruk daha barthelemeoyu indiremiyor
Şimdi baktım da kaleyi un ufak ediyor denmiş.Elizabello'nun yumruğu mermi gibi. Yani yeri eşeleme olayı fazla yok. Mermi gibi çıkar ve hedefi deler geçer. Zaten daha önce de bu yumruktan bahsedilirken. Kalede delik açıyor falan demiyordu. Kaleyi yerle bir ediyor falan denmedi. Tüm güç tek bir noktada odaklanıp, öyle çıkıyor. Bu yumruk sağlam bir çok karakterin şaftını belli bir süre kaydırttır. Tek bir dez avantajı var. Isınma süresi çok uzun.
Bence çok zayıf bir yumruk oldu. Arenanın dışına kadar yıksaydı olurdu. Yoksa Law'ın yıkıcılığının yanından bile geçemiyor. Law adaya tek attı adam bariyeri çizemedi bile. Barto rahatça aştı atağı. Ben hiç güçlü görmedim.Evet öyle ama Kralın Yumruğunuda küçümsememek gerek tek ve en büyük dezavantajı 1 saat ısınmak zorunda kalması. Bu dezavantaj olmasa Yonkoulardan biri olabilirdi rahat.
NOT: Bunu bir WB fanı olarak söylüyorum
Luffy bi Elephant Gun atsın o kale yıkılmazsa Op'u bırakıcamAdam yumrukla kale yıkıyor,Luffy'nin bile şuan için böyle bir şeyi bir yumrukla yapacağını sanmam.
Adam yumrukla kale yıkıyor,Luffy'nin bile şuan için böyle bir şeyi bir yumrukla yapacağını sanmam.
Luffy ne vuruyor?Tekmemi atıyor Kafamı atıyor?Akşam akşam saçma saçma konuşuyorsunuz ya.Bir yumruk diyorum. Dikkatini çekerim.
Not:Kralın sadece sağlam bir umruk attığı geçiyor diye biliyorum.
@ Dattebayo çok zor.
500 saat hazırlık yapıyor korumaları adamı koruyor bu mu tek yumruk?Orda dakikalarca kombine bir şekilde saldırıyor.
BU adam ise tek bir yumrukla kale yıkıyor.
Aralarındaki fark bu...