Alpamis
Issho
Sanmıyorum Beyazsakalın ki kadar etkisi olduğunu beyazsakal arenayı da yıkardı orda
Sanmıyorum Beyazsakalın ki kadar etkisi olduğunu beyazsakal arenayı da yıkardı orda
Evet öyle ama Kralın Yumruğunuda küçümsememek gerek tek ve en büyük dezavantajı 1 saat ısınmak zorunda kalması. Bu dezavantaj olmasa Yonkoulardan biri olabilirdi rahat.
NOT: Bunu bir WB fanı olarak söylüyorum
Evet öyle ama Kralın Yumruğunuda küçümsememek gerek tek ve en büyük dezavantajı 1 saat ısınmak zorunda kalması. Bu dezavantaj olmasa Yonkoulardan biri olabilirdi rahat.
NOT: Bunu bir WB fanı olarak söylüyorum
Seyirciler arena yada ring gibi yerlerdeki en gereksiz kişilerdir..Toptan korkup kaçan tiplerin dediğini mi doğru sayıcaz bu adamların hangisi Yonkou yu bırak 1.Tümen komutanı tanıyordur ki dediğini kabul edelim.Beyler o yumruğu normal yumruk gibi attığını düşünün bi hayal edin. Oda boşuna seyircilerin azından Yonkouları bile devirebilecek yumruk olarak söyletmedi. Tabi bir yonkouda beklemez 1 saat ısınsında vursun bana diye gömer geçer ama dediğim gibi normal yumruk gibi attığını düşünün. WB nin biraz güçsüz versiyonu işte.
Yonkouları alır derken WB yi kastetmedim tabikide normal yumruk gibide atsa WB yi alamaz Elizabet.