Tabi katılmak isterim. Döndürüp döndürüp dinlediğim 5 eurovision şarkısıyla .Önemli değil ama ankette destekçini görmek isterim. Bir gün sonra kapatacağım anketi.
Benim iki lobim var. Biri Eurovision lobisi. @UranyumX, @Sabo ve @FallAsleep. Seni de katmak istersen katarız Bisküvi. Kedi lobisinde zaten kaptan sensin, kimi almak istersen söyle.
Dur sana özel liste hazırlayım da onları dinlersin. İlk 2'ü slow, 3-5 orta tempo slow karışımı, 6-8 eğlenceli, 9 yüksek tempo.Tabi katılmak isterim. Döndürüp döndürüp dinlediğim 5 eurovision şarkısıyla .
Lobide kaptan sensin
Teşekkür ederim. Yarın dinliyim favorilerimi söylerimDur sana özel liste hazırlayım da onları dinlersin. İlk 2'ü slow, 3-5 orta tempo slow karışımı, 6-8 eğlenceli, 9 yüksek tempo.
Burada kaptan olalım.
Rica ederim Bisküvi. Mutluluk duyarım kedidaşım.Teşekkür ederim. Yarın dinliyim favorilerimi söylerim
Dahası üniversitede hayatta kalma üzerine teorik bir teste de tabii tutulmuştuk. Forumdaşlarımın canı her şeyden öndedir. Sırtınız bende, gönlünüz ferahta, gözleriniz gelecekte olsun.Müzik dışında bir şey daha eksik diyordum sanırım şarkıda nakarat kısmında bir kadın sesi eşlik ediyor. Ben genel olarak ritmik müzik dinlemeyi sevdiğim için müziksiz pek benlik değil. Ama kampa alkışlamaya ve kedi sevmeye gelirim. @amaneden gelsin kampa oynamadığı survival oyun yoktur sanırım. Tecrübeleri lazım.
Eline sağlık şuan daha iyi gibi pek bir sorun göremedim.Seni umarım, rahatsız etmiyorumdur @Sodex. 2 saatlik çabayla birinci sayfa dışında bir sürü linki sildim. Eğer yine kasılıyorsa çekinmeden söyleyebilirsin. Yine de sorun varsa, şarkılardan toptan Youtube listesi hazırlayıp koyacağım.
Son söylediğin güzel sözmüş. Hayatta kalırız, umarım.Dahası üniversitede hayatta kalma üzerine teorik bir teste de tabii tutulmuştuk. Forumdaşlarımın canı her şeyden öndedir. Sırtınız bende, gönlünüz ferahta, gözleriniz gelecekte olsun.
Teşekkür ederim usta. Olsaydı sana da Bisküvi gibi Spotify liste hazırlayacaktım. Spotify kullanıyor musun, bilmiyorum. Sonuçta sen de özel bir üyesin bizim için.Eline sağlık şuan daha iyi gibi pek bir sorun göremedim.
Rica ederim usta. Ne güzel düşünmüşsün Spotify kullanıyorum evet.Teşekkür ederim usta. Olsaydı sana da Bisküvi gibi Spotify liste hazırlayacaktım. Spotify kullanıyor musun, bilmiyorum. Sonuçta sen de özel bir üyesin bizim için.
Kedi, kamp ortamı ve müzik. Eksik yok şu cümlede. Çok isterim eşlik etmeyi.Anket bir buçuk gün sonra kapanacak. Katılmak isteyen varsa memnuniyetle beklerim.
Biraz da temsilcilerin şarkıları farklı tarzlarda söyleme biçimlerine değineyim.
@Bisküvi bu versiyonu nasıl bulursun bilmiyorum ama ben şarkıyı normal hâlinden daha çok sevdim. Şarkının söylenildiği ortama da bayıldım. Seni aramıza katıyorum, senin de katmak istediğin varsa söyle. Ben bir de beni kendine yakın gören @Keepr arkadaşımızı da katarım. Toplu kampa gideriz. Ben gitarımı alıp çalacağım, hep birlikte söyleyeceğim şarkıya eşlik edersiniz. Üstüne bir sürü kediyle tanışıp eğleniriz. Ne güzel olur. Güzel hayal!