Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2023 Eurovision Şarkı Yarışması

Sizce Hangi Ülke ve Şarkısı Birinci Olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok sorun değil de bundan dolayı göz atamıyorum deyince kafama takıldı şimdi. Bunu senden önce @Roronoa da söylemişti. Sanırım dediğiniz gibi. Ben internetimden zannediyordum.

Ne yapsam acaba? İlk ve son sayfa dışında kalanların bütün video bağlantılarını silsem düzelir mi? Ya da başka ne yapabilirim?
"Bağlantı ekle" kısmıyla atsan, sorun olmayabilir abi.
 
"Bağlantı ekle" kısmıyla atsan, sorun olmayabilir abi.
Öyle yapmıştım zaten.
Neyse başlayayım, anca temizlerim. O yüzden size hediye ettiğim şarkılar açılmakta zorlanıyormuş. Ben de bundan sonra ismini verir, Youtube Amca'ya sizi yönlendiririm. Sen demiştin aslında.

Not: İki saatlik temizlik yapıp sonradan kontrol ettim, umarım, fayda eder.
 
Son düzenleme:
Seni umarım, rahatsız etmiyorumdur @Sodex. 2 saatlik çabayla birinci sayfa dışında bir sürü linki sildim. Eğer yine kasılıyorsa çekinmeden söyleyebilirsin. Yine de sorun varsa, şarkılardan toptan Youtube listesi hazırlayıp koyacağım.
 
Almanya iyiymiş. geçen sene neydi öyle xd
Kusura bakma Sabo, mesajını şimdi cevap veriyorum. Konuda çok fazla video var diye arındırma yaptım. Umarım, daha kolay giriş olur.

Almanya'nın şarkısını bayağı bayağı seviyorum. Sahnesi göründüğü kadarıyla coşturacak. Geçen seneki benim sonuncumdu zaten, o derece sevmiyordum.
 
Büyük Beşli ve Ukrayna'nın da provasından kamera açılarına göre 30 saniyelik yansıması yayınlandı.

İlk mesaja da ekledim. Buraya da şimdilik ekliyorum.


Şunu da söyleyeyim. Bu ülkeler doğrudan finalde olduğu için bugün finalde kaçıncı yarıda yarışacakları (finalde 26 şarkı iki kısma ayrılıyor, arada mola, başka sanatçılar şov yapıyor).

Almanya, Ukrayna ve Birleşik Krallık finalin ikinci yarısında; İtalya, Fransa ve İspanya kse finalin ilk yarısında performanslarını sergileyecektir.
 
Son düzenleme:
Lord Of The Lost, Finlandiya'nın şarkısını aranjman (cover) yaparak yayınladı. Metalci birinden dinlemek pek bi' hoş bence.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık