Yamato'dan güçlü mü güçsüz mü şuan Zoro?
Güçsüz bence.
Yamato'dan güçlü mü güçsüz mü şuan Zoro?
Aynı seviyenin adamları bence.Yamato'dan güçlü mü güçsüz mü şuan Zoro?
Güçsüz. Kral hakiyi kontrol konusunda kendini geliştirirse daha güçlü olabilir. Bu şekilde de Kaido'yu uzun süre tutamaz, Yamato'nun meyve çok yardımcı oluyordu.Yamato'dan güçlü mü güçsüz mü şuan Zoro?
Bence şuan Yamato'dan güçlü, kral hakide daha fazla kontrol sahibi olduysa Kaido ile daha iyi dövüşür. Hız ve saldırı gücü olarak Yamato'nun önünde adam.Güçsüz. Kral hakiyi kontrol konusunda kendini geliştirirse daha güçlü olabilir. Bu şekilde de Kaido'yu uzun süre tutamaz, Yamato'nun meyve çok yardımcı oluyordu.
Sanci germa gücü almaz uleynn, hakiden güçlenir leen. Kuin karşısında geleceği görecek, boşuna Kata'ya bakış atmadı lennn... Bunlar yerini "mavi alev, lavdan sıcak ulaan ve Sanci'nni vücudu Kaido ve Big Mom kadar sert leen" bıraktı. Bakalım yine hüsran mı olacaklar.İtachi sama: Sanji de tutawdqqwdEQwrHregrh
Yamato şu an hemen Luffy'nin ardından gelir. Kid,Zoro ve Law falan takip eder işte. Law gibi birisi bile haki konusunda gelişmiş. Eşek Oda düzgünce işlerse Kid'te de göreceğiz, Zoro'da zaten göreceğiz. Bambaşka tecrübe katkı Yonko dövüşleri bunlara, isterlerse bombayla alsınlar veya başka şeyle. Killer'da da gelişim gösterir umarım.Yamato'dan güçlü mü güçsüz mü şuan Zoro?
Zoro 100 Yamato 99.5 filandır. Aynı seviyenin adamı denilebilir çok az fark vardır ya.Bence şuan Yamato'dan güçlü, kral hakide daha fazla kontrol sahibi olduysa Kaido ile daha iyi dövüşür. Hız ve saldırı gücü olarak Yamato'nun önünde adam.
Yamato saydığın isimlerin gerisinde bence.Sanci germa gücü almaz uleynn, hakiden güçlenir leen. Kuin karşısında geleceği görecek, boşuna Kata'ya bakış atmadı lennn... Bunlar yerini "mavi alev, lavdan sıcak ulaan ve Sanci'nni vücudu Kaido ve Big Mom kadar sert leen" bıraktı. Bakalım yine hüsran mı olacaklar.
Hakisi gelişsin önce, ondan sonra bakalım Şu anlık ondan hakiman değil, olsa olsa Cacci-man falan olur. Cacci olmasa bomboş herifin teki olacaktı, kadın sesi duymak dışında hakisini göremedik. Yeni nesilden top 5 yapsak; Luffy, Yamato, Kid, Zoro ve Law diye gider. Sanci'nin bunlar kadar öne çıkan yeteneği yok. Hakisini geliştirmeli.
Yamato şu an hemen Luffy'nin ardından gelir. Kid,Zoro ve Law falan takip eder işte. Law gibi birisi bile haki konusunda gelişmiş. Eşek Oda düzgünce işlerse Kid'te de göreceğiz, Zoro'da zaten göreceğiz. Bambaşka tecrübe katkı Yonko dövüşleri bunlara, isterlerse bombayla alsınlar veya başka şeyle. Killer'da da gelişim gösterir umarım.
bi an @Montana yazdı zannetim2 Zoro yeter.
Ben Zoro'yu gram sevmem gerçek bir olaydan bahsettim fan kalkanlarını devreye soktunuz.bi an @Montana yazdı zannetim