Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 66 61.7%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.8%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.1%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    107
Katakuri kokasıyla Luffy'nin kokasını eziyor, Luffy'nin eli Merkür'e vurmuş gibi şişiyor, Katakuri'de basbayağı vardı zaten ileri silahlanma. İleri silahlanma dediğin şey temassız b hakiden ibaret değil.
Hocam ne yazık ki Katakuri'de ileri silahlanma yok. İleri seviye silahlanma gördüğümüz üzere 2 tip var zaten. Birincisi hyogoro'nun yaptığı diğeri ise zamanında Ray'in gösterdiği.Muhtemelen kara kılıç mevzusu falan da silahlanma ile alakalı çıkabilir. Ha kokanın ileri seviyesi var mıdır bence vardır da Kata'da olsa belirtilirdi.

Oden aşırı güçlü bir karakter.
Yonkou level.
Sıkıntı şu , Xebec/Roger/Babalık/ Garp gibi adamlar Yonkolara göre çok daha kuvvetli tipler. Bence Shanks da kk potası bu arada. Oden ise bence yense yense Bm'yi anca yenerdi.

Katakuri kokasıyla Luffy'nin kokasını eziyor, Luffy'nin eli Merkür'e vurmuş gibi şişiyor, Katakuri'de basbayağı vardı zaten ileri silahlanma. İleri silahlanma dediğin şey temassız b hakiden ibaret değil.

Garp önce birini ağzı köpüklü bayıltsın sonra bakarız :)

Monkeyfanların tutunduğu yalana bak, oradakilerin hepsi güya korsanmış. Oden'i korsan zannediyorlar :)

Aynı cümlede çelişkiye düştün ya tebrik ederim. :) Hem yapamıyor diyorsun, devamında Luffy daha ilerisini yapıyor diyorsun, azcık yazdığını oku. :) Hyogoro Ryo kullanıcısydı, Luffy'nin daha iyi kullanıcı olması bu adamın kullanmadığını göstermiyor, yapamadığın bir şeyi zaten öğretemezsin, bu da seni patlatan ayrı bir ayrıntı :)

2 yıllık Kakunun uyanış açtığı evrende 38 yıllık meyve kullanıcısı Kaido'nun uyanış açamadığı düşüncesi başlıbaşına saçma sapan bir düşünce, buna inananlar zaten benzer şekilde WBnin duyduğu söylentileri Garp'ın duymadığı saçmalığına da inanıyorlar, o yüzden şaşırmıyorum, devam edebilirsiniz Monkeyfanları :)
Bilgin olmayan konularda yine ahkam kesiyon. Daha o sahneleri okuduğunu bile düşünmüyorum.

Soruya cevap verseydin keşke ama yine kıvıra kıvıra WB'ye geldin, sana yapacak bir şey yok xD
Hangi soruna? Sorularının hepsine cevap verdim.

1) Kaido'nun kimi nasıl gördüğü önemliyse o zaman Kaido kendini WB'den de güçlü görüyor.
2) Kaido'nun kimi nasıl gördüğü önemliyse Mihawk'ı da orada görmüyor.
3) Kaido Garp'ı orada görmüyor olsa bile WB, Roger, Xebec ve BM gibi kişiler Garp'ı görüyor.
4) Mihawk için yaptığın açıklamaların hepsini Garp için de yapabilirsin.
5) Tanrı vadisinde Kaido'ya ders verenin Roger, BM'ye ders verenin Garp olduğunu düşünüyorum. Kaido Garp ile hiç savaşmadı büyük ihtimal.

Bunlar senin sorunun cevapları.

Yani Kaido'nun kimi nasıl gördüğü üzerinden adamlara seviye biçemeyiz. Kaido orada Imu'yu da görmüyor ama Imu ile savaştığını biliyoruz.

Şimdi oradaki 5 isim Imu'dan güçlü mü?

Hangi soruna? Sorularının hepsine cevap verdim.

1) Kaido'nun kimi nasıl gördüğü önemliyse o zaman Kaido kendini WB'den de güçlü görüyor.
2) Kaido'nun kimi nasıl gördüğü önemliyse Mihawk'ı da orada görmüyor.
3) Kaido Garp'ı orada görmüyor olsa bile WB, Roger, Xebec ve BM gibi kişiler Garp'ı görüyor.
4) Mihawk için yaptığın açıklamaların hepsini Garp için de yapabilirsin.
5) Tanrı vadisinde Kaido'ya ders verenin Roger, BM'ye ders verenin Garp olduğunu düşünüyorum. Kaido Garp ile hiç savaşmadı büyük ihtimal.

Bunlar senin sorunun cevapları.

Yani Kaido'nun kimi nasıl gördüğü üzerinden adamlara seviye biçemeyiz. Kaido orada Imu'yu da görmüyor ama Imu ile savaştığını biliyoruz.

Şimdi oradaki 5 isim Imu'dan güçlü mü?
Güçlüler tabi sen daha dün garp imudan güçlüdür demiyor muydun ajandan için :hhh:

Kaido, Garp'ı güçlü görmüyor onda bir yeri yok demiştim sen de gelmiş öyledir diyorsun şuan o zaman niye bize hikaye anlatıyorsun arkadaşım niye karşı çıkıyorsun halla halla, yazılanları oku yav xD

İngilizce meselesine gelirsek dur bir denemesini yapalım.

@Smoker Rica etsem şunu çevirir misin.

''Whitebeard became the world's strongest man well before Roger's death, as he had immense power and an ability that could destroy the world''
Bu konuda sana cevap yazdım. Daha geçen tartıştık bunu. WB'nin meyvesinin açıklandığı yeni dergi bilgilerinde bile hem power hem ability kelimeleriyle meyve güçleri kastedildi.

O sıra cevap vermedin buna.

Bu konuda sana cevap yazdım. Daha geçen tartıştık bunu. WB'nin meyvesinin açıklandığı yeni dergi bilgilerinde bile hem power hem ability kelimeleriyle meyve güçleri kastedildi.

O sıra cevap vermedin buna.

Bu basit cümleyi kendi ajandan için nasıl içine ederek sunduğunun en net kanıtı.

Orada basit bir şekilde WB çok güçlü ve dünyayı yıkabilecek bir yeteneği var bundan dolayı roger yaşarken bile en güçlü ünvanı ondaydı denmiş sen ise adamın hem gücünü hem yeteneğini direkt meyveye veriyorsun, ajandana girecek ya sonra da gelip meyveden dolayı diyorsun.

Bu paylaştığın sayfada bile Teach bu meyvede uzmanlaşmış diyor yani dünyanın en güçlüsünü tamamen meyveye verdin ya hani işte o meyvede adam uzmanlaşmış hani nerede en güçlü ünvanı ?

Onepiecede power ve abilitiy meyve için kullanılan bir şey ama ingilizcen yetmiyor işte orada WB'nin inanılmaz güçlü ve dünyayı yıkabilecek meyveye sahip olmasını anlamaya yetmiyor ingilizcen xD

Olsun.Dneizicler halkı katledenlerin kuklası dememiş miydiniz siz?Mantıkkem bunlara da helal demeniz gerekmekte.
Ya öyle zaten o yüzden eksi yiyorlar ya, sırtında adalet yazısı ile bunu yaparsan yersin üstelik Garp sivillerin savunucusu, halkın kahramanı gibi bir iddianız yoksa şu söylenenleri kafanıza takmanıza gerek yok adamın sorgulanabilir bir karakteri olabilir yine fanı olursun.

Kaido iğrenç bir adam ama bir sürü fanı var.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık