Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 67 62.0%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.0%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
Odanın tarafları nasıl yansıtıyla ilgili, nüanslı olması veya tamamen siyah beyaz olmamasıdır.

Flashback bitene kadar mantıklı argümanlar sunabilirse ne mutlu.

Hadi diyelim Garp bembeyaz tertemiz günahsız kabahatsiz birisi:artiz:
Dragon gördüğü ilk yanlışta denizci defterini kapatıyor :artiz:
@Alpamis
Ne garpı kötülerim ne de savunurum ama ortada kabak gibi gerçek dururken
Düpedüz sivil katliamı yapan bir oluşumun neferiyken bunu gördüğü halde onların içinde kalmaya devam etmesi büyük handikap :artiz:

Denizciler Gri. Ejderler saf kötü. Korsanlar da,Ejderlerin düzenleri sürsün diye önünü açtıkları bir grup.Tam olarak olmasa da işlerine geliyor. Eğer D falan değilse Korsanlardan çekinmiyorlar. Wano da Kaidoyu rahatsız etmemeye çalışıyorlardı. Korsanlar olmasa tepki Ejderlere yönelir çünkü. Korsanlar,Wg için kullanışlı bir araç. Asıl kötü diyerek onları gösteriyorlar.
Yonkou kavramı zaten bu düzene hizmet eden çarklardan birisi New World için

Aynen. Yonkou olanlar kendi düzenini kurmuş hükümetle al gülüm ver gülüm yapıyor. Tehdit olabilecekleri de elimine ediyorlar. Birbirleriyle ve Wg ile kapışmıyorlar.

@Alpamis
Düpedüz sivil katliamı yapan bir oluşumun neferiyken bunu gördüğü halde onların içinde kalmaya devam etmesi büyük handikap :artiz:
Çarşaf gibi tertemiz demiyorum. Şu an için benim açımdan önemli olan ilk sınavı geçti. Bu olayları bilmiyormuş. Sivil katliamını görünce çok sinirlenip tepki göstermiş baya etkilenmiş. Bundan sonrasını da göreceğiz. Beklentim bunun ardına düşmesi bir şeyler yapmak istemesi. Denizci olmayı bırakmakla bunu engelleyemeyeceğini belki de içerde kalarak bunu engellemeye çalışacağını göreceğiz?

@Alpamis
Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu! orasını bilmediğimiz için odanın altyapısıyla açıklaması lazım.

Daha adam kaç bölüm oldu Roger ile arasındaki husumetin esamaseni bile açıklamadı.

Linlin kaidoya vuruyor kaidoda tık yok kaido vuruyor linlin yerde sürükleniyor bu ikilinin arasındaki fark burdan belliymişde haberimiz yokmuş :/
Komedi işte, normalde çocukken İm ve ekibinin yanına almaya çalıştığı devleri harcayan Big Mom, İm hariç o adadaki herkese vurdum mu gömmesi lazım. Oda, kadını önce vezir etti, sonra da rezil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık