Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 67 62.0%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.0%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
Sil diyen var mı sana sadece Kaido'ya bir etkisi olmamış, güçlü görmüyor adamı yazmışım sen yine hülyalarına dal Im'den güçlü falan de.

Kaido, WB şuan okyanusta yüzüyor ne yapsınlar Garp'ın boklu deresini xD
Ona bakarsan Kaido'nun bakış açısını hep kayda alacaksak onu WB'nin yenemeyeceğini de düşünüyor. Bunu da kabul ediyor musun? Mihawk'ı da görmüyor o listede? Hemen bir açıklama yaparsın ama buna.:D

Ona bakarsan Kaido'nun bakış açısını hep kayda alacaksak onu WB'nin yenemeyeceğini de düşünüyor. Bunu da kabul ediyor musun? Mihawk'ı da görmüyor o listede? Hemen bir açıklama yaparsın ama buna.:D
Mihawk'ı görmemesi neyi değiştirir Reis ? Mihawk'ı zaten Wano bile görmemiş zuhahahahahahahahah Mihawk ile karşılaşmamış bile olabilir ama senin onepiece hayallerine göre Garp falan Şebek tayfasını yok etmişlerdi ya, hani o açıdan kendi tayfasını yok eden adamı görmemesi tuhaf biraz xD

Neticede Mihawk'ı görmüyor çünkü onun o kadar güçlü olduğunu düşünmüyor.

WB'nin kendisini yenme olayına gelirsek gidip sorsan ağzımı burnumu kırar der, zaten çocukken de yanında büyümüş kerata xD

Mihawk'ı görmemesi neyi değiştirir Reis ? Mihawk'ı zaten Wano bile görmemiş zuhahahahahahahahah Mihawk ile karşılaşmamış bile olabilir ama senin onepiece hayallerine göre Garp falan Şebek tayfasını yok etmişlerdi ya, hani o açıdan kendi tayfasını yok eden adamı görmemesi tuhaf biraz xD

Neticede Mihawk'ı görmüyor çünkü onun o kadar güçlü olduğunu düşünmüyor.

WB'nin kendisini yenme olayına gelirsek gidip sorsan ağzımı burnumu kırar der, zaten çocukken de yanında büyümüş kerata xD
Yine laf çevirmişsin ama sonuçta hiçbir şey anlatmamışsın.

Kaido WB'nin kendisini yenemeyeceğini ima etti zaten. Kendisini ancak JoyBoy yenebilir imasında bulundu. Bu da WB'nin onu yenemeyeceğini düşündüğü anlamına geliyor.

Kaido da Garp ile savaşamayacak gibi duruyor.

"gidip sorsan ağzımı burnumu kırar de"

Çok güzel argüman vallahi ben ikna oldum. Gidip sorarım vaktim olursa.:D

Yine laf çevirmişsin ama sonuçta hiçbir şey anlatmamışsın.

Kaido WB'nin kendisini yenemeyeceğini ima etti zaten. Kendisini ancak JoyBoy yenebilir imasında bulundu. Bu da WB'nin onu yenemeyeceğini düşündüğü anlamına geliyor.

Kaido da Garp ile savaşamayacak gibi duruyor.

"gidip sorsan ağzımı burnumu kırar de"

Çok güzel argüman vallahi ben ikna oldum. Gidip sorarım vaktim olursa.:D
Reis o konuşma ne zaman geçiyor, WB öldükten sonra mı önce mi xD Adam wb wb diye dolanıyor etrafta görmüyon mu haa diğer şeylere cevap verememişsin onu da anladım xD

HAhahahaha flashback len o nereden anladın ne zaman olduğunu xD
Okusan bilirdin.

1) Bu söz söylendiği sıra Higurashi yaşıyor. Higurashi Oden savaşına karışan kadındı. Ve Oden ölmeden önce öldürdüğünü söylüyor Kaido. Oden öleli de 20 yıl oluyor. Yani baya baya WB zirvesindeyken söylüyor bunu Kaido.:D

2) Kaido'nun imajından bile belli ne kadar genç olduğu. Sakalı daha yok o zamanlarda.

Şimdi ağlayabilirsin bir köşede.:D

Okusan bilirdin.

1) Bu söz söylendiği sıra Higurashi yaşıyor. Higurashi Oden savaşına karışan kadındı. Ve Oden ölmeden önce öldürdüğünü söylüyor Kaido. Oden öleli de 20 yıl oluyor. Yani baya baya WB zirvesindeyken söylüyor bunu Kaido.:D

2) Kaido'nun imajından bile belli ne kadar genç olduğu. Sakalı daha yok o zamanlarda.

Şimdi ağlayabilirsin bir köşede.:D
İmajından mı belli hahahaha evet ağlıyorum reis xD gülmekten

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık