Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.3%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    106
Ivankov abimiz Im’in Nerona ailesinden oldugunu soyluyordu yanlis hatirlamiyorsam Im bildigimiz D.’lere mensup ailelerin en ustunde bulunan Nerona ailesine mensup olabilir yani hiyerarsiye koyarsak Nerona>Davy>Gol>Portgas>Monkey diye gidiyordur.

Sayet bunca senedir adlarinda D. olan Garp, Saul, Dragon gibiler denizci olduysa ve Roger, Luffy, Teach, Ace gibiler korsanlik yaptiysa Im de bunlari biliyorsa ki tabii ki biliyordur neden bu denizcilere ve korsanlara uzun suredir bir sey yapmamis ki? Mesela Garp’a dokunmamasinin sebebi tanri vadisinde kutsal ejderleri korudugu icindir muhtemelen Dragon ise uzun yillar denizci olarak kalmis orada babasindan torpili gecmistir. Saul kismini ben halen cozemedim. Roger’e de engel olabilirdi bu kadar guclu bir varligin her sey ayyuka ciktiktan sonra kendini gostermesi cok absurd duruyor. Gorosei durdugu yerde saymis anca koltuklarinda otururken haberleri oluyor. Tanri sovalyeleri kismi ise agir retcon ya sonradan uydurma gibi.

Tek bir ihtimal var Xebec bu tanri vadisi olayinda Im’e agir bir hasar verdi bence yillarca pipetten beslendi olaylara mudahale edemedi baska da aciklamasi yok. Zira bu olaydan sonra Roger istenmeyen her seyi ogrendi tayfasi da ogrendi Oden de WB de ogrendi yani bilmeyen kalmadi

Kardeşim kasmana gerek yok ''he had immense power and an ability that could destroy the world ''

Bu cümleden istediğin sonuç çıkmaz, yanılıyor işte.
Örnekleriyle attım.:D Senin dediğin anlamı vermek istese en azından ayırır bunları farklı filler kullanır. He is really strong and has an abilty that could destroy the world der başka bir şey der.

WB'nin gücü için her defasında yapılan açıklama bu. Dünyayı yıkabilecek güç şeklinde bir çok kez söylendi. Oradaki immense power da o işte. Kusura bakma ama acı gerçek bu.:D

Beyazsakala en güçlü ünvanı verilen vivre cardın kanjisinde rogera denk savaşabildiği için övgü aldığını biliyorsanız hala strongestman gibi ünvanlara bakıp 1v1 en güçlü olmadığını anlarsınız.

Bunu geçtim strongestman old wb içinde kullanıldı aranızda old wb>mihawk, shanks,akainu felan alanlar varsa lafa söze gerek yok zaten iyi forumlar.

Ivankov abimiz Im’in Nerona ailesinden oldugunu soyluyordu yanlis hatirlamiyorsam Im bildigimiz D.’lere mensup ailelerin en ustunde bulunan Nerona ailesine mensup olabilir yani hiyerarsiye koyarsak Nerona>Davy>Gol>Portgas>Monkey diye gidiyordur.

Sayet bunca senedir adlarinda D. olan Garp, Saul, Dragon gibiler denizci olduysa ve Roger, Luffy, Teach, Ace gibiler korsanlik yaptiysa Im de bunlari biliyorsa ki tabii ki biliyordur neden bu denizcilere ve korsanlara uzun suredir bir sey yapmamis ki? Mesela Garp’a dokunmamasinin sebebi tanri vadisinde kutsal ejderleri korudugu icindir muhtemelen Dragon ise uzun yillar denizci olarak kalmis orada babasindan torpili gecmistir. Saul kismini ben halen cozemedim. Roger’e de engel olabilirdi bu kadar guclu bir varligin her sey ayyuka ciktiktan sonra kendini gostermesi cok absurd duruyor. Gorosei durdugu yerde saymis anca koltuklarinda otururken haberleri oluyor. Tanri sovalyeleri kismi ise agir retcon ya sonradan uydurma gibi.

Tek bir ihtimal var Xebec bu tanri vadisi olayinda Im’e agir bir hasar verdi bence yillarca pipetten beslendi olaylara mudahale edemedi baska da aciklamasi yok. Zira bu olaydan sonra Roger istenmeyen her seyi ogrendi tayfasi da ogrendi Oden de WB de ogrendi yani bilmeyen kalmadi
Nerona hanesi dünya hükümetini kuran 20 aileden biri ve D ailesi değil.Soy olarak güçlendirme yapmak saçmalık bu arada.Umu kendini her şeyden üstün gören egolu birisi.Beni yenemezlervdiyip bişey yapmamış olabilir.Son raddeye gelince bişey yapmaz kendisi bence.

Mu sizlere tanrının egemenliğini gösterecek. elbafa böyle giriş yapmıştı. İmu güç ve hırsları için herkesi ateşe atmaktan çekinmeyen karakter.

Joyboy ve Davy jones ikisi 800 yıl önce evvel kendisine nasıl zarar vermişse. bütün D. adını taşıyanları tanrının doğal düşmanları diye aklına kazımış.

Nerona hanesi dünya hükümetini kuran 20 aileden biri ve D ailesi değil.Soy olarak güçlendirme yapmak saçmalık bu arada.Umu kendini her şeyden üstün gören egolu birisi.Beni yenemezlervdiyip bişey yapmamış olabilir.Son raddeye gelince bişey yapmaz kendisi bence.
Bir yerde okumustum kesinlikle Imu D.’dir cunku japoncada D harfi da olarak okunuyor boylece Imu D.’nin okunusu I’m Oda’nin okunusu ile ayni olur:)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık