Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.3%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    106
Beyazsakala en güçlü ünvanı verilen vivre cardın kanjisinde rogera denk savaşabildiği için övgü aldığını biliyorsanız hala strongestman gibi ünvanlara bakıp 1v1 en güçlü olmadığını anlarsınız.

Bunu geçtim strongestman old wb içinde kullanıldı aranızda old wb>mihawk, shanks,akainu felan alanlar varsa lafa söze gerek yok zaten iyi forumlar.
Mihawk o adamla aramdaki farkı görmeliyim demedi mi ?

Mihawk o adamla aramdaki farkı görmeliyim demedi mi ?
Marinefordu okuyan biri olarak old wb nin shanksa galip gelebileceğini düşünüyomusun?

Mihawk shanks rival bi adam zaten hali hazırda yani old wb ye karşı kaybedicekse mihawk bekleneni vermedi deriz.
Yav WBnin kendisi bile her zaman En Güçlü kalamam diyor.

Monkeyfanların kafa yapısına bak, WBye EN dendi diye sağ ve tam doğduğu andan 72 yaşa kadar her an EN olacağını zannediyorlar :)
72 yaş hali için vivre card datebook manga magazin gibi canon kaynaklardan wsm ve wsp ünvanları verildi bu adama yaşlı hali için bak old wb>kaido, shanks gibi adamlar alıyosanız og admiral>yonko çok net tartışmaya kapalı oluyor :)

Sonsuza kadar en güçlü kalamam demesi zaten o an o ünvana sahipken bu sözü söylemesi wb nin ünvanının çürüklüğünü kanıtlıyor.

Veyahut vivre cardda en güçlü denen wb aynı vivre cardda rogera denk tasvir ediliyor yahu :)

Diyceksinki adam hasta ama hastaykende bu ünvan wb de

Adam zaten hayatının sonuna kadar en güçlü ünvanını taşıyamaz. kendisinin bu konuda şu sözünü çok severim.

Ben eski zamanlardan kalma bir kalıntıyım. bana şeytan deyin, canavar deyin... ama sonsuza dek en güçlü kalamam!

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık