Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bal gibi bölüm. Halkın kafasındaki roger figürü değişmeye başlayacaktır ve neyi biliyor ya da neyi yapmadı sorusu gündeme gelecektir. Dragon da (belki) aymaya başlar ulan elin korsanı bile benden daha vasıflı diye. Ray... yeter ama artık ya ulan okeey emeklisin bu kadar mı vefasızsın arkadaş!!
Halkın kafasında nasıl bir Roger figürü var? Bildiğin suçlu hazinesi olan azılı korsan işte. Bu halk için de bilginin hiçbir önemi yok gibi duruyor. Köylü bence wg den memnun hepsinin bir kurulu düzeni var.
 
Allah Allah Roger ve tayfası biliyor muymuş bak sen şu işe ya böyle önemli bir bilgiyi nasıl verdin la ahahahshdhdjfkgkdjjs
Hadi bu Oda bizi trolluyor bilindik şeyleri söylüyor ama bunu bilen bazı üyeler ilk kez duymuş gibi tepkiler veriyor Roger hisseleri falan düşüyor diyor bu daha garip :hhh:
Roger'ların birşey yapmadığı kesin değildi an itibariyle kesinleşti sırf çocuk eğlendiricem diye korsan çağını başlattı belki milyonlarca insan acı çekti korsanlardan tüm bildiği herşeyi söyleseydi ne olurdu sanki? Oğlu da onun yüzünden tezek yoluna gitti zaten. Luffy garp roger aynı tezeğin laciverti hepsi, kıskıs gülmekten başka birşeye yaramıyorlar.
 
Roger'ların bunları öğrenmesinin en mantıklı yolu One Piece'in Joy Boy'un seyahatnamesi olması. Daha önce sadece Zeff ve Oden sanırım Seyahatname yazmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık