Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan türk gazete başlıkları gibisin vegapunk 'ya manşet ile içerik tamamen birbirinden alakasız
Manşetler : ana alev, joyboy, antik silahlar, dünyanın sular altında kalması

Manşet içerikleri

Ana alev : Ana alev diye bir şey var. Devlet benden bunu çaldı. Ama ana alev ne bilmiyoruz.
Joyboy : Dünyada bilinen ilk korsandı. Büyük savaş verdi kıtalar battı
Antik Silahlar : Antik silahlar var
Dünyanın sular altında kalamsı : Dünya sular altında kalacak yakında. Neden olduğunu açıklamıyor.

Son dakika haberi verirlerde ayrıntılar birazdan yazarlar. Sonra sayfayı yenilersin bir bakmışsın sadece bir cümle eklemişler. Valla manga böyle ilerliyor ya. Acaba Oda yakuzanın eline falan mı düştü ne yaptı. Yakuza'nın haracını çıkarmak için böyle aptallıklar yapıyorsa artık tek mantıklı yanı bu.
 
Bunun gibi geride çok ayrıntı var. Oda en başından beri bunu planlamıştı. Resmi olarak bütün evrene ilan edilmesi, Roger‘ın ölümü gibi etki yaratacaktır, hatta belki de çok daha büyük bir etki. 800 yıl sonra bu kadar bilgi OP evreniyle ilk defa paylaşılıyor. Ayrıca Oda başganım gazetecilik sektörünü de biterecek muhtemelen. Bilimcilerden en az birisi (tercihen Stussy) bizim ekibe katılıp, sonlara doğru diğer üç büyük bilimciyle birleşip (Judge, Caesar ve Queen) yeni kurulacak düzende bilimsel olarak insanların hayrına tonla iş yapacaklardır diye düşünüyorum. Vegapunk reis tamamen ölür mü bilemem ama bir şekilde tekrar yaşama dönmenin yolunu bulup (şu an klonları hayatta, beyni de hayatta, yani kendini geri döndürmenin bir yolunu bulabilir) bu ekibin lideri olursa çok hoş olur…
 
@Montana OP dünyasında olumlu olan her şey Roger'a yazar.Boşuna yeni bir çağ başladı denmemiş...
Roger, aynı Xebec'in WB'si gibi, NİKA'nın getir götür elemanı oldu, Dünyadaki ilk korsan Joyboy NİKA'nın konağı, son korsan da Luffy olacak o da NİKA'nın konağı, Roger ise NİKA'nın konağı Joyboyla tanışıp ondan etkilenince onun gelişine zemin hazırlamak için işleri hızlandırıyor, yeni bir çağ başlatan da haliyle yine NİKA oluyor, Roger onun elçisi gibi bir şey, baksana NİKA Roger'ı nasıl güldürmüşse Rayleigh gençlerin eğlencesini engelleme diyor, işte bunlar hep eğlence ve özgürlük tanrısı NİKA'nın etkileri :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık