Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chatgpt-4o'nun Imu & JoyBoy hakkındaki teorisi:



Eski mısır tanrılarını, dinlerini, firavunlarını araştırırken Chatgpt'den bazı şeyleri özetlemesini istemiştim. Bazı bağlantılar dikkatimi çekti.

  • Eski mısırda IV. Amonhotep (Akhaneton) adında bir firavun varmış, bu firavun tek tanrılı dini getirmiş (Atenizm/Aton) ve simge olarak GÜNEŞ'i belirlemiş.
  • Eşinin adı Neferneferuaten Nefertiti'ymiş
  • Akhaneton öldükten sonra yerine Tutankamon geçmiş. Kral Tut diye bilinir. Tutankamon kardeş evliliğinden olduğu için vücudu normal insanlarınki gibi değil, engelli (uzaylı gibi gözüküyor).
  • Tutankamon, Akhanatonun getirmiş olduğu tek tanrılı din olan Aton dinini düşmanmışcasına "tarihten siliyor". Tekrar eski çok tanrılı dini getiriyor.
  • Nefertiti’nin hükümdarlığının son yılları ve ölümü büyük bir gizem olarak kalmıştır. Nefertiti’nin mezarı ve kalıntıları henüz kesin olarak bulunamamıştır.

Buradan herhangi bir teori çıkar mı emin değilim, ama olay "dini savaş" da olabilir.
 
Ray Rogerla kafasında kurarak hayali konuşuyor.Roger ın yaşadığı falan yok.Eski mazilere dönerek insanların yaptığı gibi.
 
Bal gibi bölüm. Halkın kafasındaki roger figürü değişmeye başlayacaktır ve neyi biliyor ya da neyi yapmadı sorusu gündeme gelecektir. Dragon da (belki) aymaya başlar ulan elin korsanı bile benden daha vasıflı diye. Ray... yeter ama artık ya ulan okeey emeklisin bu kadar mı vefasızsın arkadaş!!
 
Roger dünyanın en güçlü tayfasıyla mazlumun garibanın arkasında durmamış, Rocks olayından sonra bir eksi daha yazdık maalesef @Montana @II. Invictus

Ananas Marcoyu yanına alıp tüm denizcilere kafa tutmak her yiğidin harcı değil, çok büyüksün babalık.
Wb kendine köle hizmetkar tutmuş çocuk işçilerine kendine sake taşıttırmış kimisini dilendirmiş dilenmeyi reddedenleri ve kendisinin yanında durmak istemeyenleri dövmüş bir zorbadır :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık