Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizciler asker bildiğin ve askeri sistemde emir komuta önemlidir. Alt tabaka için sorgulama olmaz, üst mevkilere de gelmek kolay değil. Değişim hiç kolay değil.
 
Adam guzel hikaye yaziyor en azindan diyorsunuz hayir yazamiyor. Bu kadar seriyi gege veya kubo uzatsa onlarda guzel hikaye yazar.

Adam surekli guncelden caliyor. Bir insan 20 yil boyunca cogu seyi aklina getirir zaten.


Kotu Yazar aslinda Cizimide kotu.

Gegeninde cizimi kotu ama en azindan akiyor.
Kubo'nun bleach'i nasıl mahvettiği ile ilgili düşüncelerini de bekliyorum. Çünkü eğer mahvettiğini düşünmüyorsan fikrine saygı duymamakla birlikte ulu ortada kimseye söylemeni de önermiyorum. çünkü objektiflikten uzak, alakasız birisi olabileceğini düşünürler. doğru bildiklerini de kimse dinlemez haberin olsun benden söylemesi.

One Piece'e ben hiç duymadım ki "ulan ne güzel çizimleri var akıyor heh" diye başlayan birisini? yada takip edeni? yada önereni? ki ben mesela animesinin time-skip öncesi çizimlerini çok seviyorum. Nostaljik ve duyguyu da iyi yansıtıyor bence.

yazdıklarından anladığım kadarıyla youtube'dan ve diğer mecraalardan seriyi gaayet takip ediyorsun. Bunca kaynak ile gününü "one piece'in çizimleri çok kötü. gege ve kubo daha iyi" demek için mi geçirdin? Hayır seri eski. GEGE sütten kesilmemişken one piece boyama defteri veriyorlardı al boya çiz diye. Kıyasa bak :oleyo2:

Serinin kalitesi düştü. Bunu kimse inkar etmiyor. Çünkü adamın yaşı ilerledi ve ekstra projeler çıkıyor. hemde mega büyük projeler. Bunların her birisi ile de bizzat kendisi ilgileniyor. Kubo ve Kishi gibi no-name insanlara bırakabilirdi seriyi. Örn: Boruto, Naruto ( naruto'nun animesinin lore'u mangasından farklıdır ve başka birisi tarafından yazılmıştır).

Oda'nın seri için her mecrada koşuşturmasını ve ilgilenmesini takdir ediyorum. Ama hali hazırda devam eden bir serinin kalitesinin düşmesinin sebebi maalesef bu. Umarım bu projelere biraz ara verir ve seriye daha fazla vakit ayırır.

Nasıl objektif yorum yapabileceğin ile ilgilide güzel bir örnek olsun sana.
 
Her hafta aynı hikaye sonra biz Nika deyince ağlamaya başlıyor bazıları :artiz:


 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık