Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oppenheimer den daha kötü bu mal vegapunk. Aynen kim ateşledi bilmiyorsun özür dileyince geçiyor. Lan varlıkları silindi gezegenden. Sen o silahın ne yapacağını en iyi bilensin, yapan sensin. Üretimin sonucunu görmek için ne olduğunu bildiğin devlete bu gücü verdin, şimdi de ağlıyorsun. Aynen karşim biraz daha eğil belki geçer.

Yazar da iyice saçmaladı. Tamam en masum luffy tamam en özgürlük getiren nika. Önüne geleni harcamış ki bunun için yola çıkan roger ne diye hareket geçsin ? Korsan lan bu. 1 hedef için dünyayı dolaştı diye adama durduk yere 1 sayıda saçma misyon yüklemenin alemi ne. Rey-san ve vega üzerinden ikileme düşüyor yazar. Korsanları komple kötü mü göstereyim yoksa nika yı barış getiren yapmak için komple serinin içine mi edeyim... Yapacağın işin ben... Bir ara korsanları cici göstermeye çalıştı olmadı nika yı öne sürdü. Oradan yürü bari şuan korsan kral olmanın ne manası kaldı ki ? Seride korsan olmanın ne manası kaldı ? Nika uğruna komple mahvetti her şeyi.

Bir de vega tüm beyinler bana bağlasın diyordu. 2 dakikada kendinden başka birini hedef tahtasına koydu xd Ya düzgün anlat ya amaçları karıştırma. Senin yaptığın her ürün devleti güçlendirdi, denizcilere verdiğin tek şey gemi lan. Baya çakal karlos. Tak diye okların yönünü değiştiriyor. Roger'a neden sorusu sorulamaz, korsanlara neden sorusu sorulamaz, denizcilere sorulamaz halklara yardım etmeye çalışan devrimcilere sorulamaz. Hükümeti neden güçlendirdin sorusu bu mal değneğine sorulur lakin beyfendi hedef saptırıyor xD Karakteri aklayamadın yazar bey daha tüy diktin...
Vegapunk'ı gri bir karakter olarak işlemeye çalışmış. Bilim için sonuçlarını düşünmeden ne gerekiyorsa yapıyor. Her zaman York tarafı var yani bunu bazı bölümlerde gösterdi.
Büyük savaştan bahsederken bile iyi kötü ayrımı yapmıyor olayı anlatıp geçti. Aklamaya çalıştığını sanmıyorum.
 
Denizciler emir kulu ne yapsın adamlar görev bilinciyle iş yapıyorlar. Buna rağmen içlerinde Sword diye bir gurup var bu kadarı bence bu zamana kadar yeterliydi. Ama şimdi Vegapunk'ın açıklamaları bir şekilde hükümete bağlanırsa denizcilerde bir darbe girişimi yaşanabilir. Tabii Vegapunk öyle bir konuşuyor ki sanırsın dış güçler yaptı her şeyi.

Gerçi denizcilerin gözü önünde katliam olimpiyatları düzenliyorsun buna rağmen sadıklar ve birisi de hala torununu denizci yapmaya çalışıyordu.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık