Bir önceki karede elini yumruk yapıyor. Neden inatlaşayım, gördüğümü söylüyorumYakasından tutup yere vuruyor. Niye inatlaşıyorsun mangada bariz gözüken olay için?
Bir önceki karede elini yumruk yapıyor. Neden inatlaşayım, gördüğümü söylüyorumYakasından tutup yere vuruyor. Niye inatlaşıyorsun mangada bariz gözüken olay için?
Garp'ı gördük ya niye yorum atma zahmetine giriyorsun kiGarp gevşek oğlu gevşek olabilir ama gerçekleri de reddetmez. Kutsallar çöptür dedi, saklamadı. WB en güçlüdür denilince, haklılar dedi sustu.
Gözün bozuk gakiba, orada Shiryu’yu yakalıyor yakasından, görünmez olduğu için direkt çizmemiş. Görünmezlik efekti belli ama.Bir önceki karede elini yumruk yapıyor. Neden inatlaşayım, gördüğümü söylüyorum
Gereksiz yere agresifleşme. Adam önceki karede elini yumruk yapıyor, hala tuttu yere vurdu diyorsun. Delil de şu, Oda çizmemiş ahahaha. Shiryu'nun yüzündeki kanlar da o yüzden mi?Gözün bozuk gakiba, orada Shiryu’yu yakalıyor yakasından, görünmez olduğu için direkt çizmemiş. Görünmezlik efekti belli ama.
Dostum, agresifleştiğim yok da senden başka bu sahnede yumruk attı diyen biri var mı merak ettim. Algılama problemin olabilir ya da idrak sıkıntısı çekiyorsun bu konuyla alakalı. Agresifleşmek için söylemiyorum, alınganlık yapma ama cidden tutup yere vuruyor orada.Gereksiz yere agresifleşme. Adam önceki karede elini yumruk yapıyor, hala tuttu yere vurdu diyorsun. Delil de çizmemiş ahahaha. Shiryu'nun yüzündeki kanlar da o yüzden mi?
Görünmez olduğundan çizmemiş. Tahmin edeyim astigmat var sene hahahahaha
Gözler yalan söylemez. Garp sahneye çıkınca WB'nin TEDx'e çıkan konuşmacılar gibi motivasyon konuşması yapması her şeyi anlatıyor.Garp gevşek oğlu gevşek olabilir ama gerçekleri de reddetmez. Kutsallar çöptür dedi, saklamadı. WB en güçlüdür denilince, haklılar dedi sustu.
Tutma tarzı farklı diyelim tutmadan önce yumruk yapıyor, hani yumruk garp o yüzden.Görünmez olduğundan çizmemiş. Tahmin edeyim astigmat var sene hahahahaha
Adam elini yumruk yapıyor, sonraki karede Shiryu'nun yüzünde kan var. Ben yere vurdu diyenleri merak ediyorum. Daha da seni alıntılamayacağım. Belki @Smoker bir yorum yapar.Dostum, agresifleştiğim yok da senden başka bu sahnede yumruk attı diyen biri var mı merak ettim. Algılama problemin olabilir ya da idrak sıkıntısı çekiyorsun bu konuyla alakalı. Agresifleşmek için söylemiyorum, alınganlık yapma ama cidden tutup yere vuruyor orada.