Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100: Teşekkür Ederim, Bonney

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 54.7%
  • Orta

    Kullanılan: 40 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü daha okuyamadım ama resmi gördüm Doffy reis efsane poz kesmiş.:cool:Daha önce yazmıştım yazdığımda kumcu arkadaş gülüyordu ama Oda’nın mesajı net belli Doffy çapraz birliğin başkanı Buggy de kuklası olacak. @Sir Crocodile seni başkan yaptırmayacağız dese bile olacağız. :D @Montana Hakkımdaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz Doffy lobisi liderliğim senelerdir sürmektedir bu masada rakibim yok aday bile çıkartamıyorlar kurultayda.;)
Doffy katıldığında Croco ile arası Zoro- Sanji gibi olacaktır. Mihawk reis de Im, Roger, Shanks gibi lider konumunda olacaktır. Bu arada kaptanlık en çok Mihawk Başgan’a yakışır ;)

Croco, Mihawk’a neden Yonko olmuyorsun falan diyordu. Aynı Croco, Dofy’nin ortaklık teklifini reddediyor… mesaj açık…
 
Dragon ne kadar pasif bir gebeş çıktın sen ya. Dragon lobisinde değildim ama Devrimci'leri hep sevmişimdir. Her zaman Yonkou gücünde gördüm. Bu kadar pasif bir tutumla devrim falan yapılmaz. Oğlunu beklersin böyle.

WB'nin Kaido'ya dalmaması gene mantıklı. Oden 15-20 yıl önce tayfasını bırakıp geri dönmemiş sonuçta. Herkesin hayatını riske atmaya gerçekten de değmez.
Bu işin iyi yanı WB'ye yöneltilen haksız eleştiriler biter, bu eleştirilerin 100 katını hak eden Dragon'u gömmek lazım hehe
 
Marco tek başına Weevil’ı hapishaneden çıkartamaz.Bunun için birilerinden yardım alması gerek.Marco bence Weevil için, Çapraz Birlik’in kapısını çalacak.

Çapraz Birlik ise bence Marco’ya yardım edecek.Ancak Çapraz Birlik, Marco’ya hem kendisinin hem de Weevil’in kendi ekiplerine katılmalarını şart koşacak.

Sonuç olarak Çapraz Birlik’e hem Marco hem Weevil hem de Doflamingo katılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık