Acaba orjin bana kim Bonney’in?Senin olmayan bir çocuğu seninmiş gibi sevebilir misiniz ?
Kuma sevmiş.
Senin olmayan bir çocuğu seninmiş gibi sevebilir misiniz ?
Kuma sevmiş.
Reyiz bu adam WB'ye Roger gitti çağ senin çağın demişti. Roger'a gel adamım ol demesi neyi kanıtlıyor? WB'ye de sen kime emir veriyon diye laf atıyordu. Atarlı adamların sözlerine mi bakacağız.İyice rüya alemine daldı.
Bitirmiş dedikleri adamlardan biri Dünyanın en güçlüsü diğeri Roger'a gel adamım ol diyordu hahaha
Neye bakacaksın.Reyiz bu adam WB'ye Roger gitti çağ senin çağın demişti. Roger'a gel adamım ol demesi neyi kanıtlıyor? WB'ye de sen kime emir veriyon diye laf atıyordu. Atarlı adamların sözlerine mi bakacağız.
Retcon kokusu var buralarda zaten. Shiki Garp ve Sengoku'yu küçümseyebilir. WB ise denizi bilenlerden bahsederken Garp Sengoku Rayleigh diyor Shiki saymıyor. Herkesin perspektifi farklı.Neye bakacaksın.
Tanrı Vadisi olayından sonra Shiki'nin Roger ve Garp ile karşı karşıya geldiğini gördük ve tanrı vadisinde kaybetmiş bir adam olarak değil karşısındakileri özellikle Garp'i ciddiye almayan biri olarak gördük Roger'a yine saygısı ve hedefi vardı ama yenilmediği de Roger'a gel benim adamım ol demesinden belliydi.
Kanıtlanan şey bu yani Shiki, ne Roger'dan ne Garp'tan yememiş Tanrı vadisinde.
Wb'yi zaten anlatmama gerek yok.
İşin özeti tam bir ilüzyon aleminden yazıyorsun
Bir hedef doğrultusunda bazı karakterleri yerip ötekileri övmek için yazdığını biliyorum ama daha elle tutulur şeyler yaz.
Dayak arsızı Koffy hadi dayak yiyor ID de onun kafa gidik. Sana ne oldu be MW? Hayal desen hayal değil, düşünce desen düşünce değil bu yazdıkların? Anladım, tüylü zincir hikayesi yazıyorsun yine...Bölümü daha okuyamadım ama resmi gördüm Doffy reis efsane poz kesmiş.Daha önce yazmıştım yazdığımda kumcu arkadaş gülüyordu ama Oda’nın mesajı net belli Doffy çapraz birliğin başkanı Buggy de kuklası olacak. @Sir Crocodile seni başkan yaptırmayacağız dese bile olacağız. @Montana Hakkımdaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz Doffy lobisi liderliğim senelerdir sürmektedir bu masada rakibim yok aday bile çıkartamıyorlar kurultayda.