@Whitebear D WB fanı olduğu için Fener’in 6 yemesine bile sevinemedi. Abi napıcam Bucaner çıkarsa diyor. Korkma çıkmaz dedim teselli etmek için ama Oda’ya güvenmem.@Alpamis usta WB yüzünden başkalarının yerine utanma hastalığına yakalandım...
Artık WB'nin eksilerini ve falsolarını kaldıramıyorum...
Usta bana da içip içip özelden mesaj atıyor...@Whitebear D WB fanı olduğu için Fener’in 6 yemesine bile sevinemedi. Abi napıcam Bucaner çıkarsa diyor. Korkma çıkmaz dedim teselli etmek için ama Oda’ya güvenmem.
WB gibi boşverme sanatını öğrenmelisin.@Alpamis usta WB yüzünden başkalarının yerine utanma hastalığına yakalandım...
Artık WB'nin eksilerini ve falsolarını kaldıramıyorum...
Garp, Shiryu’ya yumruk atmadı. Yakasından tutup yere vurdu. Aokiji’yi yerin dibine yolladığı gibi vursa Shiryu erken final yapardı. Plot devreye giriyor burada.WB Garp'ı asla muhattap almaz. MF'de millet korkmasın diye bunak dedi o kadar. Sengoku dünyanın en güçlü adamı diye bağırıyor. Garp da hop birader ne diyorsun demiyor. Kendi de biliyor gerçeği. Tüm hıncıyla yumruk attığı Shiryu bunun yüzüne gülüyordu. WB aynı durumda Akainu'yu yerin dibine gömmüştü. Başka alemlerle farkımız bizim
WB Garp'ı muhatap mi almaz? WB kim köpek abi? Garp daha çok çoluk çocuk kendi capinda toplanıp WB en güçlü demiş şeklinde takmıyor bile.WB Garp'ı asla muhattap almaz. MF'de millet korkmasın diye bunak dedi o kadar. Sengoku dünyanın en güçlü adamı diye bağırıyor. Garp da hop birader ne diyorsun demiyor. Kendi de biliyor gerçeği. Tüm hıncıyla yumruk attığı Shiryu bunun yüzüne gülüyordu. WB aynı durumda Akainu'yu yerin dibine gömmüştü. Başka alemlerle farkımız bizim
Vurdu da cürmü yetmediGarp, Shiryu’ya yumruk atmadı. Yakasından tutup yere vurdu. Aokiji’yi yerin dibine yolladığı gibi vursa Shiryu erken final yapardı. Plot devreye giriyor burada.
Yakasından tutup yere vuruyor. Niye inatlaşıyorsun mangada bariz gözüken olay için?Vurdu da cürmü yetmedi
One Piece - Tortuga Çeviri
Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğinitortuga-ceviri.com
Garp gevşek oğlu gevşek olabilir ama gerçekleri de reddetmez. Kutsallar çöptür dedi, saklamadı. WB en güçlüdür denilince, haklılar dedi sustu.WB Garp'ı muhatap mi almaz? WB kim köpek abi? Garp daha çok çoluk çocuk kendi capinda toplanıp WB en güçlü demiş şeklinde takmıyor bile.