Garp the Grip denmesi daha uygun olurmuşTutma tarzı farklı diyelim tutmada önce yumruk yapıyor, hani yumruk garp o yüzden.
Garp the Grip denmesi daha uygun olurmuşTutma tarzı farklı diyelim tutmada önce yumruk yapıyor, hani yumruk garp o yüzden.
Reis adamın kolu ağrıyor.Yumruğunu falan kullanmıyor yani.Kol ağrısından öyle yumruğunu sıkmış.
Dostum yere vurduktan sonra Garp’ın eli Shiryu’nun yakasında zaten tutmaya devam ediyor. Cidden buna Shiryu’yu tutup yere vurmuyor diyen adamın göz problemi olabilir.Adam elini yumruk yapıyor, sonraki karede Shiryu'nun yüzünde kan var. Ben yere vurdu diyenleri merak ediyorum. Daha da seni alıntılamayacağım. Belki @Smoker bir yorum yapar.
Eli mi ağrıyor ?Reis adamın kolu ağrıyor.Yumruğunu falan kullanmıyor yani.
Neresinin ağrıdığını bilemem ama yumruğunu tam olarak kullanamadığını söyleyebilirim.Eli mi ağrıyor ?
Yalnız tutuşu da ters yapmış boğazını tutacağına başka yerlere kaymış eli dönmüş falan çok kötü hasar yemiş şaftı kaymış diye yorumluyorum ben şahsen.Garp the Grip denmesi daha uygun olurmuş
İlk bu bölüm geldiğinde de söyledim yumruk atıyor orada.Neresinin ağrıdığını bilemem ama yumruğunu tam olarak kullanamadığını söyleyebilirim.