Satürn kafasını patlatamasın diye üste havalandırma açmış olsun da azıcık zekası var diyelim gerçektenKizaru, Vega ölmesin diye normalinden yavaş kaldıysa ne fark eder. Kalmasaymış. Satürn şimdi Vega'yı öldürse en azından ben öldürmedim diye vicdanını mı rahat ettirecek.
Umarım da ölür Vega. Denizci eri gibi kafa patlatsa onun da fena olmaz.
Ortak noktada birleşirler demek istedim. Belki dövüşürler ama aynı tarafa geçerler.Kizaru ve Kuzan'ın Garp ve Luffyle hesaplaşmasından sonra olası bir durum. Ama ben bu karşılaşmanın son noktaya kadar gidecek bir karşılaşma olmasını beklemiyorum. Şuan hükümetin asıl taşları ortaya çıkıyorken, Ivankov ve Kuma işleniyor. Devrimcilerin asıl hedefi hükümetin askerleri değil direkt hükümet.
Satürn'ün gücünü betimleyememişti. Beklemiyorum öyle bir zeka kendisinden ama gider ayak kırıntısını bırakabilir :dd.dSatürn kafasını patlatamasın diye üste havalandırma açmış olsun da azıcık zekası var diyelim gerçekten
Ben Dragon doğu maviyi izliyor 1 saatlik versiyon videosu eşliğinde okudum ama bu da iyiymiş.Kumanın sahnelerini bu müzik eşliğinde okuyun ve içiniz nefretle dolsun .
Nika fanı yapar adamı bu dram …
Sakazuki'nin hükümete baş kaldıracağını sanmıyorum. Ama Hükümet düştükten sonra halk için askerlik yapmaya devam edebilir.Ortak noktada birleşirler demek istedim. Belki dövüşürler ama aynı tarafa geçerler.
Yakında dram geliyor. Kuma, Nika'nın gerçek davul seslerini duyacak.Kumanın sahnelerini bu müzik eşliğinde okuyun ve içiniz nefretle dolsun .
Nika fanı yapar adamı bu dram …
Dragon'un oğlu mu kaldı artık? Nika'nın ele geçirdiği vücudun babası artık Dragon dediğimiz herifDragon'un oğlunu öldüremediğini öğrenince Sakazuki'nin Kizaru'ya uygulayacağı tarife: