Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Kizaru adaya gelirken millet zoroyla felan eşleşecek diyordu ya da Sanji ile, Bu adam Luffy ile birebirde 3-4 bölüm Çok yakın gitti ki insanların beklentisi Kizarunun tamamen rezil olmasıydı ona rağmen birebirde nerdeyse berabere bitti. Kizaruya + yazdı bu savaş.
İnsanların beklentisi demeyelim de henüz daha bu serideki amiralin karşılığını anlamayan kimselerin diyelim. Kizaru'yu Luffy ile savaşmaya bile layık göremiyorlardı, şimdi de mangakanın saçmalaması derler zaten. Onlar en iyi anladığı için Oda onlara sormadan çizmemeli.
 
Dragon ile Akainu'nun yolu birleşecek ileride bence.
Kizaru ve Kuzan'ın Garp ve Luffyle hesaplaşmasından sonra olası bir durum. Ama ben bu karşılaşmanın son noktaya kadar gidecek bir karşılaşma olmasını beklemiyorum. Şuan hükümetin asıl taşları ortaya çıkıyorken, Ivankov ve Kuma işleniyor. Devrimcilerin asıl hedefi hükümetin askerleri değil direkt hükümet.
 

AmeNoKagaseWo

Mantıklı geldi bu dediğin. Uyanışın bir başka formu olabilir. Satürn adaya adım attığında "dünyaya en son ne zaman adım attığımı bile hatırlamıyorum" gibi bir cümle kullanmıştı. Bunu söyleyen meyvenin ruhu olabilir. İkinci bir uyanışı varsa olaylar bambaşka bir boyuta girer.
İşin bir de o boyutu vardı, doğru. Onu söyleyen gerçekten meyvenin ruhu olabilir. Bu adamın God Valley’deki görünümünün güncel görünümü ile aynı olması da bu bağlamda bir yerlere oturtulabilir belki. Naruto’da olduğu gibi Outsutsuki şeklinde bir canlı grubu çıkarmadığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum benim açımdan. Yoksa Enel kapaklarındaki uzay canlıları vs dünyaya indi, D’ler bildiğimiz insan ve onları tahtından edenler de bazı insanları ele geçiren de bu canlılar kafası ile chakra meyvesi/şeytan meyvesi gibi bir şeye bağlayacaksa vay ki ne vay.
 
Kizaru ile olan bu vs mi artık it dalaşı mı bilemedim. OP Tarihinin en çok beklenen birşeyiydi ve içine edilen birşey oldu, hiç zevk almadım okurken hatta acı bile çektim diyebilirim.
 
Kizaru, Vega ölmesin diye normalinden yavaş kaldıysa ne fark eder. Kalmasaymış. Satürn şimdi Vega'yı öldürse en azından ben öldürmedim diye vicdanını mı rahat ettirecek. :oops:
Umarım da ölür Vega. Denizci eri gibi kafa patlatsa onun da fena olmaz. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık